Havarijný stav budovy

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lubica 10. mája 2016

Dobry den. Chcela by som nahlasit havarijny stav budovy na ulici Clementisa 15 (potraviny elin, kadernictvo, podostinstvo) pri ZS Spartakovska 5. Nad branou odpadava strop, ked prsi, tecie voda priamo na chodcov a deti ktore tadial chodia denne do skoly a na zemi je velka mlaka ktora nema kam odtekat. Neplanuje sa rekonstrukcia tohoto objektu, prip. ak je to sukromny majetok, neda sa prikazat oprava? Cele sa to rozpada.

10. máj 2016

Maťa

Súhlasim!!! Zo strechy zvyknú aj visiet tie umelé latky a vždy pozerám,kedy to komu padne na hlavu :-( myslím,že tu ide už aj o bezpečnosť chodcov a hlavne množstvo detí,ktoré idú do školy a školky!
10. máj 2016

Peto

Podla katastermapy budovu vlastni sukromny vlstnik z Bratislavy a nie mesto. Mesto asi nema paky na takuto nehnutelnost :(
17. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odbor stavebný a životného prostredia MsÚ v Trnave na základe zverejneného podnetu zistí vlastníka uvedenej stavby, v danej veci následne vykoná štátny stavebný dohľad a na základe zistených skutočností vyzve vlastníka stavby na zjednanie nápravy.

Odbor stavebný a životného prostredia
15. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
závada na objekte Nákupné stredisko súp. č. 6447, Ulica V. Clementisa 14 - 15 bola dňa 13. júna 2016 odstránená. Vlastník objektu vykonal opravu poškodenej strechy v mieste podchodu. Taktiež spevnil stropné hliníkové podhľady a doplnil chýbajúce časti podhľadu pozinkovaným plechom. Prikladáme foto opravy.
Vlastník objektu uvažuje aj o celkovej rozsiahlej obnove nehnuteľnosti a prestavbe na moderné obchodné priestory, v súčasnosti sa už spracováva projekt obnovy a vysporiadanie pozemkov.

Odbor stavebný a životného prostredia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania