Odpadové koše na A. Kubinu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Andrea Seniglova 03. septembra 2015

Dobry den. Nedavno pri venceni psika na sidlisku Trnava Zapad - A. Kubinu som chcela vyhodit exkrementy po mojom psovi do zeleneho plastoveho odpadkoveho kosa. Zial, kos sa nachadza v blizkosti oddychovej zony s lavickami, kde prave sedeli susedky a upozornovali ma, ze im vadi zapach z exkrementov. Exkrementy mam vraj vyhadzovat do oranzovych odpadkovych kosov (ktore tam mimochodom vobec nemame), alebo mam ist vencit psika niekam inam.
Chcela by som Vas poziadat, ci by sa nedali premiestnit odpadkove kose na ine miesto, dalej od oddychovej zony.

04. september 2015

Flego

Pri zbere extrementov si treba sáčok navliecť na ruku, extrement ním uchopiť do dlane, sáčok stiahnuť z ruky prevrátením naruby a zaviazať. Extrement je vo vnútri a zaručene nepáchne. My máme koš vedľa lavičky a ani v týchto horúčavách nebol problém zo zápachom.
04. september 2015

Andrea Seniglova

Dakujem za navod. Tak to aj robim, no zostala som prekvapena, ked mi susedy zacali dohovarat, ze to tam nepatri... Nemam rada nezhody a uz vobec nie hadky, ale dohovarat mi za to, ze si upratujem po svojom psikovi ma sokovalo. Chapem aj ich, ze im to prekaza, preto ziadam o presunutie kosa dalej od laviciek.
04. september 2015

mario

Argument dotyčných dám, že im to smrdí neobstojí, vhadzovanie psích exkrementov do nádob na komunálny odpad je povolené. Ideálnym riešením, je premiestnenie smetnej nádoby, prípadne presun klebetníc na inú lavičku. :)
ps. ja na zber exkrementov používam papierové vrecká,alebo noviny, sú ekologickejšie ako igelitové
07. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odpadkové koše neplánujeme premiestňovať. Exkrementy je možné odkladať do všetkých zberných nádob na komunálny odpad, okrem nádob na separovaný zber – sklo, papier, plasty.
http://www.trnava.sk/sk/clanok/psy-v-meste#sthash.s0oz1etA.dpuf


Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania