Parkovacie čiary Beethovenova 21-23

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
palo39 18. októbra 2015

Dobrý deň,
žiadam o vyznačenie parkovacích čiar na ulici Beethovenova 21-23. Ľudia bez čiar parkovať nevedia! Už som to tu zadával do diskusie 6.Júla https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/18885/oznacenie-parkovacich-miest-vl-clementisa-16-18 Diskusiu z mesta nečíta asi nikto.

Za skoré vybavenie ďakujem

22. október 2015

palo39

Pridávam aktualizáciu podnetu. Na prvej fotke naznačené čiary ako sa zvyklo parkovať. Dnes je bežné že tam parkujú len tri autá, miesto piatim. Ľudia sú ľahostajní a niekedy parkujú strašne. Takisto by bolo vhodné vyčistiť poprípade spevniť zámkovou dlažbou priestor pri jasliach, či domove dôchodcov, či čo to tam je a naznačiť tam šikmé státie. O žiadnej zeleni sa tam nedá hovoriť, roky tam je len blato a bordel! pretože sa tam parkuje. Ak by sa tam spravilo riadne státie bolo by to určite lepšie a hlavne by to lepšie vyzeralo.
26. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po dokončení obnovy všetkých priechodov pre chodcov, stredových a vodiacich čiar a preznačení cyklochodníkov budú následne počas prvej polovice roka 2016 preznačované parkoviská na sídliskách.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. november 2016

Prengo

čiary rozhodne treba!!! stačí ak jeden zaparkuje zle, ostatní sa musia nastavať, ako im to vyjde. potom pôvodný hriešnik odtiahne a tí ostatní vyzerajú ako hlupácii.
vďaka zo fotečky, aspoň je vidieť aj ďalšia vec: cesta je ako tankodrom. parkovacie miesta bližšie k činžiaku sa obnovili na jar 2016, cesta nie, a keď zaprší, sú tam jazerá ako pri záplavách, ľudia kľučkujú a hľadajú, kadiaľ prejsť. keď porovnáte úseky pred inými činžiakmi, je to ako od macochy. Bohvie prečo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania