Chýbajúce smetné koše

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Lukáš Miklošovič 12. októbra 2015

Dobrý deň, chcel by som požiadať o osadenie smetných košov, aj pre psíčkarov, v okolí detského ihriska, ktoré sa nachádza za bytovým domov na ul. Vl. Celementisa 47, Trnava, nakoľko sa tu nenachádza ani jedná smetná nádoba. Ďakujem

15. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
odpadové koše určené výhradne na psie výkaly môžu byť osadené len na oficiálne určených venčoviskách. Exkrementy je ale možné odkladať do všetkých zberných nádob na komunálny odpad (okrem nádob na separovaný zber – sklo, papier, plasty).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. október 2015

Palcino Čavojský

Logiku osádzať odpadové koše určené výhradne na psie za výkaly len na oficialne určených venčoviskách považujem za scestnú. Kým sa majiteľ dostane so psom z jednej strany sídliska na venčovisko, pes sa mu môže ukrčiť aj niekoľkokrát. A môže to byť aj pri detskom ihrisku a pod. Pritom nie každý, kto má vonku pri sebe psa ide na venčovisko a nie je to ani jeho povinnosť. Môže mať iný cieľ, ako venčiť psa tam. Preto som za to, aby odpadové koše boli rozmiestnené nielen v blízkosti detských ihrísk ale aj ulíc s rodinnými domami. Bývam síce v činžiaku, ale chápem majiteľov domov, ktorí majú povinnosť vyložiť svoj kontajner pred dom v čase odvozu odpadu a náhodný psíčkar mu tam hodí exkrement, pretože ho nemá kam dať.
27. november 2015

Matúš G

Osadený bol jeden kôš, čo si myslím že stačí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania