Ulica Teodora Tekela-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Zuzana 11. júna 2019

Dobrý deň na detskom ihrisku na Tekela sa znovu zabúdajú vysypať smetné koše, plus pod smykalou detskou trčí kmeň, na ktorom si deti búcha ju hlavy.

12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na podnet sme upozornili spolupracujúcu firmu, malé smetné koše sú však vysýpané podľa harmonogramu, takže aj tento problém bude určite čo najskôr odstránený. Na problém s bezpečnosťou prvkov (dopadových plôch) na ihrisku upozorníme spolupracujúcu firmu.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? jún 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. jún 2019

Zuzana

Dobrý deň, smetné koše sa pravidelne na ihrisku zabúdajú vysýpať, minulý rok bol ten istý problém. A teraz v tomto teple, keď sú tam najmä smeti po psoch, si viete predstaviť ten zápach. A k tej šmýkale, keď tam dávali podložku pod kamienky, tak vedeli, že ten kmeň, alebo skôr koreň stromu bude časom určite vytŕčať, ono ihrisko stálo určite nemalé peniaze, tak by sa patrilo, aby bolo v poriadku. Plus stále tam chýba sľúbené oplotenie.
Zuzana Sabová
12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rozpočet na tento rok ráta s úpravou tohto detského ihriska (doplnenie hracích prvkov, úprava povrchu a osadenie oplotenia). Momentálne prebiehajú prípravné práce na dodanie materiálov a realizáciu.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. jún 2019

Zuzana

Dobrý deň, znovu píšem kvôli smetnym košom, asi by nebolo zlé zvýšiť frekvenciu ich vysýpania aspoň počas leta. Zaujímalo by ma aká je frekvencia ich vysýpania. Kôš je znovu plný, zapácha a ešte aj smeti lietajú po ihrisku. Ďakujem
04. október 2019

Zuzana

Dobrý deň, znovu a zase píšem kvôli smetnym košom na ihrisku T. Tekela, je to smutné, aby sme museli stále poukazovať nato, že koše sa pernamentne nevysypaju. Véd ide o zdravie našich detí. Teraz neboli vysypanie minimálne 2 týždne ani jeden. Kedy sa to vyrieši????
Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania