Zničený chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
HOLLYWOOD_JACK 15. decembra 2015

Zničený chodník pri trafostanici na Saleziánskej ulici.

19. marec 2016

HOLLYWOOD_JACK

Nič nové.
12. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie. Tento problém evidujeme, prioritne sa však z dôvodu vysokého počtu podnetov venujeme frekventovanejším komunikáciám.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
12. júl 2016

HOLLYWOOD_JACK

Niečo na chodníku naznačené je....ale ďalej sa nič nedeje.
24. august 2016

HOLLYWOOD_JACK

Neriešené
05. december 2016

HOLLYWOOD_JACK

Bez ďalšej odpovede, bez riešenia.
19. júl 2017

HOLLYWOOD_JACK

Bez zmeny
09. august 2018

HOLLYWOOD_JACK

Nedávno zrekonštruovaný chodník a už sú na ňom tieto hrbolce.
09. august 2018

HOLLYWOOD_JACK

Nedávno zrekonštruovaný chodník a už sú na ňom tieto hrbolce
13. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetný chodník nie je až taký frekventovaný, takže jeho súčasný stav chodcov až natoľko neohrozuje. Podnet však evidujeme a v budúcnosti zrealizujeme nápravu daného stavu. Vzhľadom na vopred plánované realizácie viazané rozpočtom, množstvo rozpracovaných a prebiehajúcich realizácií, ktoré zabezpečuje ODaKS, ako aj množstvo evidovaných podnetov, je náročné určiť predpokladaný termín opráv či stavebných úprav uvádzaných v podnete. Preto je pre nás momentálne prioritou zabezpečovať najmä opravy porúch, ktoré majú charakter havarijných stavov, ktoré môžu spôsobiť vznik škodových udalostí, ohrozenie bezpečnosti a zdravia občanov. Ostatné, resp. bežné poruchy na komunikáciách však sú a budú odstraňované podľa možnosti priebežne, ale nevieme určiť termín ich realizácie. Prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu, resp. tohto druhu podnetov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
13. august 2018

HOLLYWOOD_JACK

To je síce pekné vyjadrenie, ale tento chodník bol rekonštruovaný minulý rok v decembri čiže neprešlo ani rok od rekonštrukcie a objavilo sa na ňom toto, čiže podľa vášho tvrdenia sú v meste robené opravy, len tak, na pár mesiacov... čiže zjednať nápravu v rámci záruky .....a nevyhovárať sa na prioritné projekty, spraviť to poriadne na prvý pokus a vydrží to zopár rokov....a nie rýchlo a utekať na ďalšiu opravu, takto to dopadne ak mesto nestíha....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania