Výtlky pri kalvárii

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Miroslav 11. februára 2016

Pri kalvárii znovu výtlky, jedna jama má už asi 70 cm priemer. Pošlite tam niekoho skôr, než si dotyčná osoba poškodí disk či pneu a bude to vymáhať od správcu komunikácie.

11. február 2016

trnafcan.tt

Vysadili stromy kade tade, tak na cesty nezostalo. Trnavčania zabudnite ! "Bernohy" a kráčajte po chodníkoch, kým ešte neskončili ako ten za Okresným súdom pri Ružovom parku :( :( :( , lebo pod každým chodníkom v Trnave sa skrýva originálny historický blatistý poľný chodník žiadajúci odkrytie :):):)
13. február 2016

Peto

Trnafcan.tt už si taky smiesny s tymi stromami , ako ja s city arénou :-D chces povedať, že za minulého režimu v meste sa výtlky opravovali okamžite? Nebud smiesny. Daj tomu čas, kým vo výtlku nebude stat voda.
15. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s opravou výtlkov a odstraňovaní porúch na vozovkách sme začali už v priebehu januára. Vzhľadom na ich početnosť, práce realizujeme priebežne s prihliadnutím na poveternostné podmienky a kedy je možné používať technológiu živičných zmesí. Predísť škodovým udalostiam je snahou v čo možno najkratšom čase prvotne označiť takéto miesto aspoň dopravným značením a následne zabezpečiť opravu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania