Obnovenie priechodu pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
MBN 19. februára 2016

Po obnove cesty Nerudova a Golianova ulica sa neobnovilo aj vodorovné značenie pre chodcov a aj dopravná tabuľa. Prechod pre chodcov využívali tak zahradkári ktorí sú väčšinou starí ľudia ako aj psíčkari na venčenie psov. Prosím dá sa tento prechod pre chodcov obnoviť !!!

25. február 2016

Katka

Možno sa prechod neobnovuje, pretože na pravej strane vlastne nikam nepokračuje - nebolo by vhodné riešiť aj chodník?
25. február 2016

MBN

Katka prechod pokračuje na trávnatu plochu pre psíčkarov a ľudí čo majú záhradky a slúžil na to aby bezpečne prešli na druhú stranu.Keď tam bol predtým tak nevidím problém to obnoviť.Chodník určite mesto nevybuduje,lebo nemá dostatok peňazí na opravu už jestvujúcich a len to lepia ako sa dá.
01. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priechod bude obnovený pri vhodných poveternostných podmienkach v rámci celkovej jarnej obnovy vodorovného dopravného značenia.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
19. máj 2016

Marian

V 19.týždni sa obnovovalo vodorovné značenie na ulici Nerudova (priechody pre chodcov) a znovu tento prechod obnovený nebol.Príde k náprave?
20. jún 2016

Matúš G

Bez zmeny.
26. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obnova prechodu bola konzultovaná s Okresným dopravným inšpektorátom. Ten jeho obnovenie zamietol, lebo podľa vyhlášky má priechod pre chodcov smerovať z chodníka na chodník, aj keď chápeme jeho potrebnosť pre psíčkarov a záhradkárov. Pre vyriešenie podnetu sa ako občania obráťte aj na poslancov svojej mestskej časti, ktorí môžu prispieť k obnoveniu tohto dopravného značenia.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. marec 2017

Matúš G

Vybavené, ešte keby tam tie autá nestali.
14. marec 2017

Matúš G

Pán vodič dostal papučku a určite sa tam odnaučí parkovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania