Nezmyselný stĺpik bývalej značky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Adrián Mních 20. marca 2016

Dobrý deň,
Na ulici Starohájska je bývalí stľpik pre značku prechod pre chodcov, ktoré bolo preložené o 2 metre. Odsránením sa zlepší parkovanie, otváranie dverí a podobne. Detail , ale detaili tvoria svet :)
ďakujem

21. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na stĺpiku bola pôvodne osadená dopravná značka IP13a - parkovisko s kolmým státím.
Vďaka vášmu podnetu bude značka opätovne osadená do konca marca 2016.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
03. apríl 2016

Ondrej

Poprosim, ak uz tam znacka parkovania nevyhnutne musi byt (akoze nemusi, po namalovani ciar sa parkovanie zlepsilo), osadit stoziar znaci tak, aby nebranila vzajdu/vyjazdu vozidla a otvaraniu dvery. Sucasny stlp brani v lepsom zaparkovani, kde auto moze stat cim blizsie k obrubniku. Toto miesto je velmi vhodne napr pre rodiny s detmi na nastupenie a umiestnenie deti v detskej sedacke.

Navrhujem riesenia:
1) Stlpik uplne odstranit. Znacka nie je potrebna, je tam uz dostatocne dobre vodorovne znacenie parkoviska. Mesto usetri financie na vyrobu nepotrebneho znacenia.

2) Ak odbor dopravy bude trvat na osadeni znacenia, potom premiestnit stlpik skor dopredu k cyklochodniku, tak aby stlpik nebol na urovni dveri auta.
04. apríl 2016

Adrián Mních

Zdravím, keby bolo na mne odstránil. Podľa mna je zbytočný, kvoli čiaram
11. jún 2016

Matúš G

Bez značky.
15. jún 2016

Ondrej

p. Matus G. poprosim neprovokovat :) este ju tam vazne osadia. Asi budem muset skocit na odbor dopravy osobne a popytat sa na tento podnet a hlavne zistit preco y tam znacka musela byt.
17. júl 2017

Matúš G

Značka osadená.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania