Zhorené kontajnery

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Adriána Kondlová 07. apríla 2016

Dobrý deň.
V poslednej dobe stále častejšie horia smetné koše pri Základnej škole na Ulici Kornela Mahra. Ide o smetné nádoby v areáli školy a na kontajnerovom stojisku v jej tesnej blízkosti. Nie je možné toto miesto monitorovať kamerovým systémom, aby sa podobným skutkom predchádzalo? Sú obdobia, kedy tu vídam zhorené kontajnery aj 3 krát za 14 dní. Vopred Vám ďakujem za info.

08. apríl 2016

Roman Krajčovič

Prečo sa nedajú na stojiská fotobunky? Dosť by to pomohlo.
14. apríl 2016

Peto

Asi fotopasce :-) možno preto, že ich treba veľmi nenapadne schovať a v blízkosti asi nie je kde. A kvalita tých snímkov z fotopasce je horšia ako mobil z roku 2000
04. jún 2016

Fero

samé výhovorky, čo sa dá čakať od poslancov
05. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
možnosti umiestňovania kamier mestského kamerového monitorovacieho systému sú limitované finančnými možnosťami mesta. Z tohto dôvodu nie je možné pokryť mesto kamerami tak, ako by sme si sami želali.
S obsahom boli oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré pri hliadkovej činnosti zamerali pozornosť na opísané protiprávne konanie.
Zapaľovanie smetných nádob nadobudlo v našom meste taký rozmer, že sa pre podozrenie z trestnej činnosti stalo predmetom vyšetrovania PZ SR.

Mestská polícia mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania