Čierna skládka v Trnave

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Lubos Kubek 30. augusta 2016

Firma TT KKONTAJNERY tel.0948 312557 zaplnila dve haly s odpadom a blizke okolie v areali spol. STSZ a.s.na Ruzindolskej ul.v TT za zel.tratou ktore ma v prenajme. Je to nebezpecny odpad, ktory patri na mest.skladku ASA a je dovodne podozrenie ze skladka je vytvorena na cierno.

07. september 2016

Iveta

Este by som upresnila, ze tie haly uz nepatria spoločnosti STSZ a.s., Odpad ktorý je na pozemku patriacom STSZ a.s. mimo haly, zapratala firma TT kontajnery neopravnene, bez najomnej zmluvy, bola vyzvana na odstranenie skladky, avsak neuspesne.
16. september 2016

Lubos Kubek

Neviem preco nerieseny...uvidime, pockame do dalsich volieb.
19. september 2016

Iveta

poslala som podnet priamo na obvodny urad zivotneho prostredia a uz nas kontaktovala policia, tak snad je to teda v rieseni :)
19. september 2016

Lubos Kubek

Je to uzasne ze v Nasom meste su taki mladi ludia ako vy Iveta, ktori vlastne vybavia veci za nasich mocipanov na mest.urade a Ti sa potom chvalia ako PROMTNE riesia problemy. Dakujem Vam za obcanov tohto mesta.
11. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v predmetnej veci je oprávnený konať len Okresný úrad Trnava, Odbor starostlivosti o životné prostredie. Vec spolu so všetkými podkladmi bola na OÚ Trnava z našej strany postúpená listom zo dňa 17. 10. 2016.

Odbor stavebný a životného prostredia
16. november 2016

Lubos Kubek

Neviem si vysvetliť, ako môže byť mesto tak ľahostajné k predmetnej divokej skládke, ktorá sa naďalej rozrastá a nikomu zo ZODPOVEDNÝCH to VOBEC NEVADÍ ... ani polícii, pritom dostali podnet a nič vo veci nerobia.
To bolo sľubov a brigád dnešných mladých poslancov na očiste nášho mesta a jeho okolia pred voľbami !!!
Dnes si tu urobí divokú skládku hocaký gauner a nič sa mu nestane !!!
Ste jednoducho neschopni ľudia... a vy ste kritizovali tých predošlích poslancov ???
A budú zas voľby... len dovtedy neviem kto odstáni predmetnú divokú skládku na Ružindolskej Ceste. Asi nikto. Zostane Nám všetkým ako spomienka na pána primátora a spol.
20. január 2017

kolombo

Pán Kubek,no kto odstráni tú uvedenú skládku?No predsa majiteľ uvedeného pozemku.Polícia koná a uvidíme čo vyrieši.Poslanci ani primátor nie sú polícia.Snáď nechcete,aby občania mesta Trnava zaplatili za vývoz ten skládky na súkromnom pozemku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania