Psie výkaly a moč na Loveckej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Slavo 25. októbra 2016

Už dlhšiu dobu skúšajú trpezlivosť obyvateľov i prechádzajúcich po Loveckej ulici majitelia psov, ktorí neodstranujú po svojich psoch výkaly a púšťajú ich bez vodítka behať = samo venčiť po ulici, autor predmetov na obrázku je pekný vlčiak z RD č. 28.
Potom sa človek vráti večer domov v opare smradu psieho moča a s páchnucou ozdobou na topánkach. Alebo je to roznášané kolesami na autách.
Psov pritahuju už viac rokov rozkopané jamy pred domami č. 22 a 24 .

Ďakujeme za pomoc. Problémom dotknutí ludia.

25. október 2016

kolombo

Keď uvidíte voľne pusteného psa na vašej ulici,treba hneď volať mestskú políciu.Aj anonymne.
26. október 2016

Juraj1

Pred časom sa tu rozprúdila debata o chove a venčení psov na území mesta, zdá sa mi, že opäť gól vsietili psíčkari , a my, ktorí len chceme aby neznepríjemňovali život ostatným občanom sa dostávame do pozície odporcov prírody a pomaly aj ľudských práv. Zdôrazňujem, z ničoho neviním psov, lebo tí to urobia, kde ich to zastihne, ale keď to chytí pánička, vyhľadá na to určené miesto. Tak prosím Vás, rozmýšľajte za tých psíkov, ďakujeme.
26. október 2016

Fdrantisek

Na sídlisku Družba v priestore športoviska pre seniorov neustále voľne pohybuje a pobehuje malý biely pes, ktorý je veľmi agresívny, napáda ľudí a neustále po ľudoch šteká a doráža na nich. Pes í panej z vedľajšieho obytného domu, ktorá ho venčí od rána do večera čo vyhovuje aj panej, ktorá si pri venčení veľmi, veľmi rada poklebetí s okolo idúcimi ľudmi. Za tie roky som ju nevidel, aby táto majiteľka psa po ňom zbierala exkrementy a vkladala do vrecka na to určeného a nevšimol som si , že by mal registračnú známku. .
27. október 2016

Peto

treba asi vychovať majiteľa. Pozbierať výkaly do sacka a vysypať ich majiteľovi cez bránku, lebo predpokladám, že pán majiteľ je arogantný a dohovor mu nepomôže. Budem tajne dúfať, že majiteľ je slepý, čo by ho ospravedlnilo.
27. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom podnetu budú oboznámené hliadky Mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na opísané protiprávne konanie na Loveckej ulici.
Okrem toho bola na označenú adresu vyslaná hliadka, ktorá zistila, že nie je splnená povinnosť evidencie psa, za čo bola jeho držiteľovi uložená bloková pokuta. Držiteľ psa bol zároveň upozornený, že v prípade, ak sa dopúšťa konania opísaného v podnete, koná protiprávne a vystavuje sa možnosti ďalšej sankcie za priestupok.
V prípade, ak disponujete informáciami o časoch vypúšťania psov, prípadne inými informáciami, ktoré by nám pomohli identifikovať ďalšie osoby, ktoré sa opísaným konaním dopúšťajú priestupku na úseku chovu a držania psov, odovzdajte ich prosím osobne na útvare Mestskej polície mesta Trnava, Trhová 2, Trnava, alebo na tel. čísle 159. Na uvedené telefónne číslo zavolajte aj v čase, keď opísané konanie opäť zaregistrujete.

Mestská polícia mesta Trnava
27. október 2016

Peto

Existuje produkt, ktory sa vola PooTrap, majitelovi vlciaka by sa zjavne zisiel. Kupit moze tu www.ofpet.com

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania