Detské ihrisko vnútrobloku Saleziánska

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
spartak 16. novembra 2016

Dobry den prajem, mam pre vas otazku ci neplanujete nad revitalizaciou detskeho ihriska vovnutrobloku na Salezianskej ulici. ihrisko je este v povodnom stave a niektore prvky nie su zrovna najvhodnejsie a najlakavejsie. preto radsej chodime so synom na detske ihrisko za VUC co nieje zrovna najblizsie. na spodnom ihrisku je len asfaltova plocha a chyba aj pieskovisko, dakujem Robert Micky

02. december 2016

spartak

a kedy bude riešený? keď sa tam nejaké dieťa poraní alebo si ublíži???
13. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mesto Trnava rekonštrukciu detského ihriska vo vnútrobloku Saleziánskej ulice predbežne neplánuje. Pre územie, ktoré je v tesnom dotyku s ihriskom, toho času platí územne rozhodnutie o umiestnení stavby parkovacieho domu Na hlinách. Preto Mesto rozhodne o úprave územia ihriska až po ukončení prebiehajúcej stavby parkovacieho domu.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
16. február 2017

Lenka

Detské ihrisko? hajzlík pre psíkov. Paničkam deti odrastli a nahradili si ich maznačikmi. A nase deti kde sa maju hrat v hovnach?
23. február 2017

spartak

presne tak, ani tie hovienka si po nich nevedia zodvyhnut.. z desiatich mozno dvaja. hlavne ze chodia mest. polisi a davaju pokuty,som zvedavy kde...ved uz je davno rozhodnute ze parkovaci dom sa stavat nebude lebo to boli spekulanti co ani nevedeli na verejnej schodzi povedat kolko bude stat parkovacie miesto...
12. október 2017

spartak

Vnutroblok Salezianska

Dobry den, bude sa niekedy obnovovat detske ihrisko vo vnutrobloku Salezianskej ulice, alebo treba stale chodit s malymi detmi na vzdialene detske ihriska, co je dost obtiazne a casovo narocne dakujem
16. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Pridelíme ho na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a Odboru územného rozvoja a koncepcií a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať.
Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava
11. apríl 2019

Skipi

Saleziánska ulica-detské ihrisko-potrebná údržba

Dobrý deň. Detské ihrisko na Saleziánskej ulici je už roky zanedbané. Absolútne nespĺňa normu STN EN1176 v rámci bezpečnosti. Preliezky sú zhrdzavené, detská šmyklavka nemá žiadny dojazd, preliezka z dreva je deravá. V poslednom období je napriek tomu je navštevované odvážnymi rodičmi s deťmi z blízkeho okolia. Rodičia týchto detí sami zbierajú odpadky ( a sáčky so psími exkrementami) vzhľadom na to , že v širokom okolí je len jeden malý kôš - ktorý je po vyprázdnení na druhý den opäť plný. Pevne verím , že kompetentní v riadení samosprávy nebudú čakať kým si nejaké dieťa na tejto" atrape "detského ihriska ublíži. Žiadam preto o renováciu ihriska popr. jeho modernizáciu tak - aby sa naše deti mohli hrať v bezpečí. Vopred ďakujem za odpoveď.
26. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako sme spomenuli v predchádzajúcej odpovedi, Mesto Trnava rekonštrukciu tohto detského ihriska momentálne neplánuje, pretože v tesnej blízkosti je naplánovaná výstavba parkovacieho domu. O úprave tohto územia bude rozhodnuté až po ukončení predmetnej stavby v súlade s celým riešením okolia parkovacieho domu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania