Problémová zákruta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Robert Lesundak 14. decembra 2016

Na Juraja Slottu 26 poprosim oznacit zakaz zastavenia na mieste na foto stoji bordovy Peugeot Partner, alebo rozsirit cestu v zakrute na ukor zelene, pretoze na tom mieste pravidelne parkuju osobne vozidla co vyrazne komplikuje prejazd cez zakrutu, casto treba prejst cez obrubnik.

09. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po obhliadke miesta nebola zistená problémovosť. Aj samotná fotografia ukazuje, že sú tu dostatočné stopové polomery na bezpečný prejazd pri dodržiavaní pravidiel cestnej premávky.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
09. február 2017

Robert Lesundak

Dobry den, dovolim si nesuhlasit s vysledkom obhliadky. V danej lokalite byvam aj napriek tomu ze sa povazujem za dobreho sofera, uz dvakrat som si oskrel lave zadne koleso o obrubnik pri prechadzani tejto zakruty. Tento podnet som napisal, a fotografiu vyhotovil bezprostredne po tom, ako som stal pred bytovkou so znamym a v priebehu 10 minut som videl tri vozidla, ktore tuto zakrutu presli cez obrubnik, alebo na dva krat. Je taky velky problem ubrat 30-40 centimentrov z rohu obrubnika, alebo nakreslit jednu dvojmetrovu zltu ciaru? Nie je problem ani vyhotovit videozaznam, ktory vyvrati vysledok vasej obhliadky.
dakujem za porozumemie.
09. február 2017

Robert Lesundak

a k obhliadke sa chcem este spytat, ci v tom case na mieste odkial je vyhotovena fotografia stalo vozidlo (tiez je to parkovacie miesto) pokial nie, vtedy je prejazd cez zakrutu bezproblemovy.
09. február 2017

Tomas Mihalik

Na tejto adrese som 3roky parkoval a prejazd cez zakrutu je vsetko len nie s bezpecnymi prejazdovymi polomermi. Treba si to ist skusit vecer, ked na pravej strane ( vstup aj vystup zo zakruty) parkuju auta.
Prejst bez poskodenia kolesa, alebo oskrenia stojaceho auta je umenie.
Opakovat umenie 2xdenne 365dni v roku sa neda.
Skratit vycnelok obrubnika o 50cm, resp. zmenit jeho tvar v zakrute, by zvysilo komfort neocenitelne.
Skuste sa nad Vasim zaverom este raz zamysliet.
Dakujem. TM
09. február 2017

Luboš Kollár

Rovnako sa pripajam k nespokojnosti s vysledkom obhliadky.

Fotka bola robena z parkovacieho mieste, auta totiz parkovaaju aj popri tejto ceste na pravej strane. Ak tam auto nie je, prejst zakrutou sa da bez problemov. Akonahle tam vsak stoji, je to znacny problem.

Treba si to tam ist vyskusat vecer, ked tam stoji vsade plno aut. A nie s malym vozidlom, ale s vozidlom beznej strednej triedy.

Sam som na tom obrubniku 2-3 krat chytil spodok auta a to tam chodim len obcas znamym na navstevu.

Problem s prejazdom tam ma vecer snad kazde vecsie auto ... Naklad na opravenie v podobe upravy uz bez tak vysokeho obrubniku je minimalny.
28. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe poznatkov a pripomienok obyvateľov tejto lokality pristúpime k úprave zakrivenia a k rozšíreniu komunikácie v kritickom mieste. Predpokladaný termín realizácie je apríl 2017.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. máj 2017

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania