Potkany na Ľ. Podjavorinskej 7

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Zdenko 03. marca 2017

Pred vchodom do domu na Podjavorinskej 7 /vľavo/ si potkany prekopali dve obrovské diery do kanalizačnej stoky ktorá je pred domom.Chodia tade hore dole aj za bieleho dňa.Pokus o zasypanie dier bol neúspešný.Bolo by treba spominane diery odstránit profesionálne .Zatiaľ potkany špacíruju krížom cez chodník priamo do stoky

03. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri riešení podnetu prosíme občanov o trpezlivosť. V apríli mesto pripravuje komplexnú celomestskú deratizáciu sídlisk a kontajnerových stojísk. Z tohto podnetu vyplýva, že v dierach sú stále potkany, preto zasypanie dier nepomôže, potkany by ich opätovne vyhrabali. Vzniku dier zabráni až deratizácia a následne bude obnovená aj zeleň v tejto lokalite.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
04. marec 2017

Viktor

Odpoveď mesta sú rozprávky, v našom podnete sa činili len raz, problém pretrváva, napriek tomu je označený ako vyriešený....
https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/19532/potkany
25. apríl 2017

Jozef Kotleba

Potkany už sa prestávajú skrývať cez deň je to už bežne po celej Podjavorinskej....
18. máj 2017

navstevnik

Vyzývame občanov, aby v prípade, ak zaregistrovali zvýšený výskyt hlodavcov na verejných pozemkoch, nám ho nahlásili na Odbor dopravy a komunálnych služieb. 
[email protected]
http://www.trnava.sk/sk/aktualita/deratizacia-verejnych-priestranstiev
03. september 2019

Zdenko

Vlastníci bytov na Podjavorinskej 6 a 7 zaplatili externej firme ,ktorá odstránila hlinu okolo kanálu ,následne opravila poškodené potrubie v zemi ,a pevne verím týmto spôsobom zlikvidovala prístupovú cestu potkanom do kanalizačnej stoky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania