Rozbitý chodník na Hlbokej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Monika 21. marca 2017

Chodník na Hlbokej smerom od križovatka Rybníkova k City aréne. Hradby opravujú, ale že chodník je rozbitý kvoli tomu to nikomu nevadí. S kočíkom prejsť je veľký problém. Foto je chodník smer tam.

21. marec 2017

Matúš G

Monika všetko je v pláne, len treba lepšie a častejšie čítať miestnu tlač.
http://www.trnavskyhlas.sk/c/20715/na-hlbokej-ulici-pribudne-cyklochodnik.htm
21. marec 2017

Viktor

Obdobný problém s chodníkom je na ulici Žarnova... Keď idem s kočíkom, počujem zvuk akoby som šiel po koľajniciach.
21. marec 2017

Monika

Matúš a teraz čo? Máme sa naučiť lietať kým to bude hotové? Tento problém je tu teraz.
22. marec 2017

Peto

Monika, skús čarovať a budeš to mať okamžite ;) by si mala byť rada, že sa to vôbec bude riešiť. tiež na to čakám ako na spasenie - kolobežke tie krátery napriec chodníkom tiež neprispievajú.
22. marec 2017

Juraj Fuzák

@ Monika, tento chodnik je v plane spolu s cyklochodnikom na komplet obnovu, momentalne sa vybavuje stavebne povolenie.
22. marec 2017

Flego

:-) ten chodník je rozbitý už roky a zrazu chcú všetci všetko a hneď. Ale v takomto stave je najmenej polovica chodníkov v Trnave, takže to chce čas a peniaze.
Osobne si ale myslím, že súčasný systém financovania miest a obcí je neudržateľný, pretože mestský majetok chátra rýchlejšie, než prichádzajú peniaze do rozpočtu a tak bude nemožné v potrebnom rozsahu financovať ani bežné opravy. Od pádu komunizmu uplynie onedlho 28 rokov a väčšina ciest a chodníkov už potrebuje opravu. A peniaze nie sú a ani nebudú.
22. marec 2017

Monika

Kto z Vás take išiel v týchto dňoch? Je tam asi 3m totálne rozbitý chodník. Toto som myslela a nie celý chodník. Ďakujem za pozornosť a aj za Vaše pripomienky.
22. marec 2017

Peto

Monika, 3m totálne rozbitej časti si nespomenula ;) ani to nie je na fotke, nevieme teda vestit. ale vydrž, všetko bude!
23. marec 2017

Flego

Ahááá, jasné to myslela len ten kúsok chodníka ako sa stavia na konci hradieb. Nákladné autá tam vychádzajú na cestu cez chodník a asi ho rozbili.
23. marec 2017

Matúš G

Chodník uzavretý. Monika už sa po ňom neprejdete :-).
24. marec 2017

Peto

uhm.. a obchádzka je z rybnikovej na spacinsku a hlboká z druhej strany a následne pod poštou na pôvodnú stranu? elegantné :D
24. marec 2017

Peto

teraz som si všimol, že uzávera je až za prechodom. Akoby som nič nenapísal, pardon.
29. marec 2017

Palcino Čavojský

Ja by som len dodal, že sa tu opravujú chodníky a nerobia sa žiadne náhradné cesty... na križovatke s Rybníkovou sa dala iba tabuľa "prejdite na druhú stranu", ale čo je druhá strana? Obchádzate to až pod činžiakmi na Tehelnej. Tak isto to bolo aj na Rybníkovej, keď opravovali chodník od Rabsberry baru k hasičom.
07. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lokálne opravy budú realizované po odstránení súčasnej uzávery chodníka. Pokiaľ by sa podarilo zamýšľaný cyklochodník v tejto lokalite zrealizovať ešte v tomto roku, tak úprava chodníka pre peších je súčasťou projektu a nebudeme investovať do jeho lokálnych opráv.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania