Prepadnutá zem

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Prepadnuta zem, vecer moze prist k urazu

28. máj 2017

natare

Tá jama je zároveň plná potkanov, dier v okolí bolo viacej, viackrát boli zasypané, ale keďže sú tam potkany, zem sa neustále prepadáva. Z balkóna ich bežne vidno, ako utekajú od smetiakov do tej diery. Minulý rok ich tam dokonca prikrmovali bezdomovci, ktorí trávili celé leto na lavičke pri tej diere.
07. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na všetky podnety (lokality) týkajúce sa výskytu potkanov upozorňujeme firmu, ktorá vykonáva deratizáciu a oni postupne dopĺňajú návnady. Naposledy to bolo včera 6. júna 2017.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. január 2018

Matúš

Prepadlina Na Hlinách

Asi 1.5 metrova prepadli na sidlisku Na hlinách, nebezbecenstvo padnutia do prepadnutej zeme. Nebezpecne hlavne pre male deti.
25. január 2018

Matúš G

Širšie okolie.
25. január 2018

Matúš

zdá sa že mesto nemá záujem o riešenie tejto prepadliny kedže už bolo na nu upozornené skoro pred rokom. Výskyt potkanov je spôsobený tým že obyvatelia hadzu odpadky aj mimo zberných nádob, nie vždy z vlastnej vôle ale z dovodu plných zberných nádob. K riešeniu by prispelo vybudovanie podzemných odpadkových košov a častejšia deratizácia.
27. január 2018

Pavlína

Velká diera pri chodníku

Široká a hlboká diera hneď pri chodníku na sídlisku Hliny.
08. február 2018

trnafcan

Odokryta diera

Priblizne Na hlinach 20 medzi cestami pri chodniku sa nachadza velka asi 1m hlboka diera, do ktorej sa da lahko spadnut. Bud ju treba zasypat alebo to tam upravit-asi podla toho, co tu dieru sposobilo.
13. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
diera v trávniku vznikla pravdepodobne z poškodenia sietí. Operatívne sme poslali požiadavku firme spravujúcej vodárne a kanalizácie, aby preverili stav svojich sietí a opravili poruchu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
16. február 2018

trnafcan

Od prveho nahlasenia bude 25.2.2018 uz 9 mesiacov - velmi slaby vykon samospravy, kedze to nikto nedotiahol do konca. Asi cakame, kym z toho vznikne "cierna" diera na odpadky, potom to bude mat vacsiu vahu...
18. marec 2018

Tomislav Markusik

Prepadnutý terén

Obrovský kráter hneď vedla chodníku . Priemer cca 120cm . Zrejme od potkanov
04. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o požiadavke na odstránenie jamy sme už dávnejšie informovali správcu kanalizácií, aby preverili poruchu na ich sieti. Tento problém nevznikol potkanmi, ale pravdepodobne poruchou kanalizačnej siete. Stav požiadavky preveríme u správcovskej spoločnosti.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
13. február 2019

Andrej

Aktuálne 02/2019

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania