Vyšliapaný trávnik

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Bronislava Trnková 05. júna 2017

V revitalizovanom parku na Námestí SNP nezodpovední ľudia vychodili cez trávnik nový chodník. Zišli by sa zábrany alebo tabuľky ale najlepšie by zapôsobil mestský policajt s pokutovými blokmi!

05. jún 2017

Peter

alebo ten kusok ludom vydlazdit zamkovkou a je po probleme
06. jún 2017

stefan

v tom pripade mozme vydlazdit uplne vsetko, vzdy sa najdu jedinci, ktori pojdu cez travu aj ked je tam chodnik, ved im to usetri tri kroky... nizke zabradlie by to vyriesilo ako vsade v civilizacii
06. jún 2017

mario

V minulosti, keď tam nebol vybudovaný chodník sa dalo pochopiť, že ľudia si skracujú cestu na stanicu. V súčasnosti je to len pohodlnosť zopár jedincov, ktorým je zaťažko prejsť pár metrov navyše po chodníku. Bolo by vhodné zvážiť rozšírenie súčasného chodníka, ktorý vzhľadom na svoju vyťaženosť je priúzky. Dobre je to vidieť na zošľapaných okrajoch pozdĺž chodníka.
06. jún 2017

Juraj

Nieco tam nasadit a ludia tade nepojdu ;)
07. jún 2017

Juraj1

Mne sa to javí ako logické skrátenie cesty na Okresný úrad. resp. k lávke, určite však je škoda zošľapaného trávnika. Lepším riešením ako plôtik, či zákaz sa mi javí vybudovanie chodníka, lebo ľudia si budú aj tak hľadať spôsob ako si cestu skrátiť. Niekde v škandinávskych krajinách to robia tak, že pod dokončení nejakého obytného celku ponechajú trasovanie chodníkov na samotných ľuďoch, a to tak, že ponechajú terén len mierne upravený a tam kde si ľudia vyšľapú chodníky, tam ich aj vybudujú.
08. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v súčasnosti nebudeme zatrávňovať prešliapaný chodník. Jeho realizáciu bude mesto riešiť v budúcnosti súčasne s rekonštrukciou Námestia SNP.

Mestský úrad Trnava
10. jún 2017

Peter

Mesto bude riesit realizaciu zatravnovania alebo realizaciu chodnika? Nie je to z toho uplne jasne.
06. október 2017

Peter

Vychodena cesticka

Ludia si zacali skracovat cestu smerom k klientskemu centru....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania