Osadenie zrkadla

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Lenka 13. júna 2017

Dobry den!
Rada by som požiadala o inštaláciu dopravného zrkadla na križovatke ulíc V.Roya a F. Veselovskeho, kde sa stavia dom a dokončili aj stavbu plotu, ktorý bráni vo výhľade na cestu hlavne v smere od mesta a križovatka je neprehľadná. Dakujem.

03. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
návrh osadenia zrkadla zašleme na odsúhlasenie na Okresnému dopravnému inšpektorátu v Trnave, po odsúhlasení bude zrkadlo osadené.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
13. júl 2017

lin

Križovatka je dostatočne prehľadná, stačí sa riadiť dopravnou značkou daj prednosť a nie letieť po ulici a z polky ulice pozerať do zrkadla či nemusím pribrzdiť a môžem to preletieť :)
13. júl 2017

Lenka

Manzel teda urcite neleti, kedze mame v aute 3 deti a on je zodpovedny vodic, vzdy na tej krizovatke zastavi...casto tam vsak este predtym domom parkuje auto, takze naozaj nevidime ci nieco ide alebo nie...ak si vsimnete 3 domy zo 4 maju vysoke, nepriehladne ploty...
Iba som sa spytala ci by to bolo mozne, lebo by nam to ulahcilo zivot- kedze v lokalite byvame a denne tade chodime... samozrejme, ak by sa zhodnotilo, ze to nie je treba a krizovatka je prehladna, tak by sme to respektovali...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania