Nepokosená tráva a burina

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
zuzana skrabakova 26. júna 2017

Vedľa lávky pre peších medzi VÚC Trnava a DÚ Trnava na Starohájskej ul.č.11 je burina a nepokosená tráva vo výške cca 1m

27. jún 2017

Juraj1

Krásne modré, žlté a fialkové kvietky, zrejme ide o nejakú "trnavskú špecialitu", lebo sú vysiate po celom meste :( :( a zrejme je ich škoda pokosiť.
27. jún 2017

Peter

toto je bohuzial smutny obraz starostlivosti o zelen. Mam pocit, ze v tejto oblasti mesto absolutne nezvlada svoju ulohu pri sprave verejnych priestranstiev. Nie som narocny, nepotrebujem anglicke travniky ale zelina po pas je uz za hranicou zdraveho rozumu.
27. jún 2017

Juraj1

Niekde som napísal, že je k neudržiavanej zeleni "milión" príspevkov od občanov. Nejaký "obhajca" mi na to napísal, že nanajvýš ak tridsať a žiadny milión. Takže 30 je málo, tak si počkajme až ich bude milión (bez úvodzoviek/ a potom si to snáď niekto všimne.
Stále mi však chýba vyjadrenie mesta k tomuto problému ako celku, preto žiadam o vyjadrenie, prečo je údržba zelene tohto roku na tak nízkej úrovni.
27. jún 2017

Peter

Mesto sa k zeleni na OPS prestalo vyjadrovat, pozri si prispevky o zeleni mesiac spat. Obhajovat udrzbu zelene v TT neobstoji. Ja tiez pred barakom obcas pokosim zelinu vyzinackou alebo ostriham kriky ked sa mesto neraci to zabezpecit, ale nebudem to robit donekonecna. V globale to ma zabezpecit mesto v primeranej kvalite.
27. jún 2017

Juraj1

Ty, kto dávaš tie mínusky, skús naznačiť, v čom sa mýlime, lebo inak mám pocit, že mínuskuješ len tak od pása.
Pred chvíľou som počul na RTVS pána Primátora, ako rozprával o tom, ako mesto bojuje zo zvyšujúcou sa teplotou, napr. množstvom vysadených stromov, výstavbou lesoparku a pod., chválim, bolo by však vhodné za zniesť z oblakov a zaoberať sa aj takou triviálnou vecou, ako je údržba zelene v meste.
28. jún 2017

Peto

Juraj1 musíš sem chodiť cez mobil a nebudú ťa trápiť pluska a minuska :) aj tak to tu minuskuju ľudia už len keď vidia meno autora komentu. No ale k veci... pri mne už boli tri kosby. posledná cca týždeň-dva a tá tráva rastie ako divoká, už si to pýta znovu. Potom sa ani nečudujem, prečo sa nestíha. Teba viac ľudí a častejšie, no to zas pôjde trošku inak do mestského rozpočtu. Tento rok som veru aj ja sklamaný z údržby zelene.
18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na údržbe zelených plôch v tejto lokalite pracujeme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania