Kosenie na Kopánke

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení

Dobry den, mohli by ste prosim konecne nechat pokosit Kopanku? Fotky su z Ustianskej a Krupskej. Fotky zo Summerovej tu uz mate v inom podnete. Rovnako vyzera Hlubikova aj v parkoch na konci Spacinskej. Mohli by prosim Vas zacat zelen na Kopanke riesit nejako koncepcne? To Vam treba naozaj kazde kosenie pripominat cez OPS ??

06. júl 2017

natare

Na hlinách je tiež všade polmetrová burina. Bolo to tak aj minulý rok.
08. júl 2017

Peter

Schummerova - ako sa tu da prejst s kocikom ???
09. júl 2017

Peter

Hlubikova - nutne pokosit v celej dlzke
11. júl 2017

Ivana

Schummerovu som presla s kocikom, takze sa to da :) Kocik rozraza a ty ides v rozrazenom koridore. Len mi padala sanka, ci som v tom istom meste, na ake som zvyknuta. Vyzera to pekne ozaj "pekne"
11. júl 2017

Peter

Bohuzial je to realita a z tyzdna na tyzden je to horsie ako tie bodliaky rastu do chodnikov. Cela Kopanka je v poslednom casu neudrziavana ale toto je uz vrchol.
12. júl 2017

Peter

Mesto neodpoveda, tak som hladal na stranke mesta. Ako spravcu zelene na Kopanke som nasiel http://www.trnava.sk/sk/clanok/mestska-zelen firmu Salix, co asi uz nebude aktualne, kedze na Ustianskej som videl auto Tvorsad. Kto ma teraz vlastne Kopanku na starosti? Takato otrasna starostlivost o zelen tam este nebola.
13. júl 2017

Peter

Spacinska - parky pokosene Krupska - pokosene Ustianska - pokosene ale ruze neosetrene a nevytrhana zelina medzi nimi Schummerova - NEPOKOSENE, NEUPRAVENE, HNUS Parcik na konci Schummerovej - NEPOKOSENE, NEUPRAVENE, HNUS Hlubikova - cast smerom na Pekne pole uplne neupravena
18. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
momentálne v lokalite prebieha tretia kosba. Ulice Ustianska a Schumerova boli pokosené v rámci kosieb, ktoré už prebehli.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
18. júl 2017

Peter

Dobry den, este treba Schummerovu odburinit, lebo travnatej plochy na kosenie je tam len par m2, ostatne su zahony s kvetmi a drevinami, ktore sa kosit nebudu, dufam.
18. júl 2017

Bedja

Dobrý deň, na problém som na tejto stránke upozorňovala už pred rokom. Stále sa opakuje. Pri výsadbe nebola použitá fólia. Posielali každé 2 týždne pracovníkov, ktorí čo - to vyplienili. Je to smiešne. Navyše chodia v súčasnosti polievať okrem výsadby aj burinu. A najväčšia sranda je, že tu niektorí označujú, že problémy sú vyriešené. Ale nie sú to autori podnetu. Kto tomuto šéfuje?
18. júl 2017

Peter

No tento moj podnet rozhodne este vyrieseny nie je.
13. august 2017

Peter

Schummerova este stale odburinena nie je, parcik na konci to iste.
21. august 2017

Bedja

Dnes ráno polievali mestskú výsadbu, ktorú už nie je vidieť cez metrovú burinu. Sme sa pobavili :) Nič sa tu žiaľ od podania podnetu neudialo k lepšiemu, práve naopak. Môžeme si tu my dopisovať, nič sa nezmení.
Dá sa zistiť, kto to tu považuje problém za vyriešený?
Možno by pomohlo niekde zverejniť krátke videjko - Prechádzka po Schumerovej :)
22. august 2017

Peter

naozaj nechapem, preco mesto nic pre to nespravi, zasadene stromy su uz vyvalene vetrom, zelina zabranuje pouzitiu chodnika, kriky burina zadusila. Nerozumiem, ako moze nieco taketo v inteavilane vobec existovat. Kompetentni, co keby ste konecne prisli pozriet na misto. Aj ludia z Kopanky Vas platia zo svojich dani. Nikto necaka anglicke travniky ale toto je uz fakt sila!
23. august 2017

Peter

Schummerova
23. august 2017

Peter

Zaraza ma, ze aj takto mozu vyzerat pozemky, kde ma mesto v sprave zelen. Nepriechodzi chodnik, zelina vyse pasa, uschnute stromy, dolamane koly.
Haloooooo, Mesto, budicek. Od jari uz prebehlo dost casu. Toto je vysledok po Vasej tretej kosbe v tejto oblasti, ako ste vyssie napisali !
23. august 2017

Peter

Z mobilnej aplikácie sa mi fotky otočili z nejakého dôvodu opačne, preto posielam ešte pre plnohodnotný obraz o situácii normálne otočené fotky.
Ak by admin vedel fotky správne otočiť, budem povďačný.
30. august 2017

Peter

NERIESENE ! Dlhodobo. Prosim zmenit stav prispevku.
21. september 2017

Peter

stale v rovnakom stave, len burina je vyssia
28. júl 2018

Peter

Riesenie zalene v lokalite je rovnake ako pred rokom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania