Skrášlenie priestoru na kúpalisku Castiglione

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Maria Belicova 04. júla 2017

Šlo by skraslit zadnu stenu kupaliska Castiglione farbami, pripadne grafitti?

04. júl 2017

Ivana

Dobry postreh, ak to nie je cerstvo vymalovane, vyzera to biedne :)
Ja chcem k tomuto kupalisku doplnit otazku, ci by nebolo mozne zriadit oficialne bicyklove statie, bezpecne, uzamykatelne, pripadne strazene. Vcera sa dvaja pani otocili pri brane, pretoze vonku si bicykle zamknute nechat nechceli a dovnutra ich vpustit pani nechcela (ani len hned za branu). V celom areali bolo asi 12 ludi vratane obsluhy, takze kapacita na to bola, ale tvrdila, ze to maju zakazane. Co respektujem. Skoda, ze tyzden predtym tam mal jeden navstevnik bicykel az pri prezliekarnach pri bazene, takze pokial to tam nie je hlava na hlave, asi by sa nic nestalo, ak by ich vynimocne vpustila. Trvale riesenie vsak chyba.
13. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zadná stena kúpaliska sa v tomto roku maľovať nebude. Jej oprava a povrchová úprava je naplánovaná na r. 2018, pred zahájením letnej sezóny. V najbližších dňoch, od 13. júla, bude návštevníkom k dispozícii vyhradený nestrážený priestor na odkladanie bicyklov v areáli kúpaliska.

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava
13. júl 2017

Ivana

Dakujem za dobru spravu ohladom bicyklov, co sa tyka steny, mozno by to chcelo este jeden bazen http://blog.intheswim.com/21-swimming-pool-wall-mural-ideas/
17. júl 2018

Maria Belicova

Super, dakujem. Novy nater je sviezi a vesely :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania