Fajčenie na kúpalisku Castiglione

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Renata Opatovska 07. júla 2018

Kto povolil fajcenie na kupalisku? A rovno pred bufetom? A este tam dali aj kvazi detsky kutik priamo do toho cigaretoveho smradu. Hlavne, ze na schodoch je velky napis Zakaz fajcit. Mal by platit v celom areáli.

12. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o zákaze fajčenia v areáli kúpaliska sú návštevníci informovaní zákazovým nápisom umiestneným na betónovej ploche nad schodami vedľa bufetu. Jediným priestorom vyhradeným pre fajčiarov je priestor pri bufete. V prípade, ak pracovníci pristihnú fajčiara mimo tohto priestoru, upozornia ho na zákaz fajčenia v areáli, postihovať ho však nemôžu. Zákon o ochrane nefajčiarov presne špecifikuje miesta a priestory kde je zakázané fajčiť, kúpaliská však medzi ne nepatria.
Detský kútik je majetkom prevádzkovateľa bufetu, bol požiadaný o jeho premiestnenie do väčšej vzdialenosti od fajčiarskej zóny, resp. o jeho zrušenie.

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava
13. júl 2018

Peto

to sebectvo :D zrusit detský kútik, lebo dospelí fajčiari :D nádhera...
15. júl 2018

Renata Opatovska

No katastrofa,taketo riesenie. Takze ja ako nefajciar, ked chcem ist do bufetu a napr. si tam vypit kavicku, tak som nutena dychat ten smrad, lebo vsetci fajciari tam vysedavaju na paletovom sedeni.... No super.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania