Vysadená zeleň bráni výhľadu pri výjazde z parkoviska

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Veronika 24. júla 2017

Kríky vysadené v blízkosti smetných košov bránia výhľadu vodičov áut pri výjazde z parkoviska pri bytových domoch na ulici Vladimíra Clementisa 36-41.

24. júl 2017

Peto

ono po celej Trnave je taký zvyk dávať smetné dvory k výjazdom z parkoviska alebo do zákruty.
04. august 2017

Ján

tento problém trvá už dlhšie, v kríkoch sa množia potkany, ale aj zabraňujú výhľadu napr. aj na Clementisovej pri odbočke na Spartakovskú sú smetné koše v zákrute !!!
08. august 2017

Renata Opatovska

Toto iste aj na krizovatke ulic V Jame a Tehelna,oproti stanku s pecivom.A hlavne su tam dve skolky,takze chodia auta s detickami,velmi nebezpecne.Od skolky musim vyjst s autom skoro do pol cesty(Tehelna)aby som videla,ci od Bucianskej ide nejake auto.Nie je vidiet kvoli smetiakom a z druhej strany zase kriky,zasahujuce az do cesty.
20. august 2017

Jozef Matlák

Vysoký živý plot pri výjazde z parkoviska

Okolo kont. stojiska je živý plot a jeho výška obmedzuje výhľad pri výjazde z parkoviska. Je to opakovaný problém, pomohol by častejší zostrih, alebo odstránenie živého plota zo strany cesty. Pri výjazde z parkoviska vznikajú dopravné kolízie, pre dobrý rozhľad sa musíme z autom vysunúť skoro do štvrť cesty. Prosím o urgentný zostrih aspoň zo strany cesty. Ďakujem za porozumenie.
23. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kry vysadené v blízkosti ciest a stojísk sa odstraňovať nebudú. Pravidelne je vykonávaný rez, a preto by nemali brániť vo výhľade vodičov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania