Poškodený stojan na bicykle pri Guliverovi

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roman 01. októbra 2017

Dobrý deň,

pri ďalej chátrajúcom ihrisku Guliver v Bernolákovom sade(promenáda) je poškodený(zdevastovaný) jeden moderný kovový stojan na bicykle. Stojany boli nedávno osadené a už ich postupne demolujú.

Stojan je pritom v priamom dosahu bezpečnostnej kamery.

Prosím mesto o opravenie/výmenu stojanu.

Žiadam mestkú políciu o vyjadrenie, či sa podarilo odhaliť páchateľa tohto vandalstva a aké kroky sa plánujú, aby sa zabránilo ďalšej devastácie Bernolákového sadu(Promenády).

Ďakujem

Roman

03. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
poškodený stojan na bicykle nie je v dosahu žiadnej kamery napojenej na kamerový systém mesta Trnava. Páchateľ vandalstva je zatiaľ neznámy. V prípade, ak občania disponujú informáciami vedúcimi k jeho odhaleniu, prosíme o ich poskytnutie telefonicky na tel. čísle 033/5511 555, e-mailom na [email protected] alebo osobne na útvare Mestskej polície mesta Trnava, Trhová 2, Trnava.
Bernolákov park, ako aj ostatné verejne prístupné parky na území mesta sú najmä vo večerných a nočných hodinách monitorované hliadkami mestskej polície na základe špeciálneho nariadenia zo dňa 6. 4. 2017 s cieľom čo najviac eliminovať protiprávne konania, ktoré sa v parkoch vyskytujú. Prítomnosť hliadok v parkoch je limitovaná rozlohou mesta Trnava, množstvom úloh, ktoré sú na mestskú políciu kladené, a počtom príslušníkov mestskej polície. Napriek našej snahe nie je možné zabezpečiť, aby bol vandalizmus absolútne eliminovaný.

Mestská polícia mesta Trnava
13. október 2017

Matúš G

Stojan je odstránený.
02. december 2017

Roman

Dobrý deň,

poškodený stojan je síce odstránený ale nový stojan nepribudol.
Tieto stojany sú jediné v celej promenáde a je pri nich aj veľa lavičiek.
Podnet sa nedá považovať za vyriešený

Roman

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania