Jama

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Filip 29. októbra 2017

Dobry den,
hned vedla cesty/chodnika, za zadnym vchodom A. Kubinu 25, sa nachadza pomerne hlboka jama. Teraz este aj prikryta listim a zle viditelna. Mohlo by do nej spadnut dieta, alebo auto kolesom. Bolo by mozne ju odstranit? Hned vedla sa nachadza poklop kanalu, mozno to ma suvis. Foto bohuzial nemam, ale nasiel som pohlad zo strechy google view. Dakujem.

29. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za podnet. Pridelíme ho na vybavenie Odboru dopravy a komunálnych služieb a o jeho ďalšom riešení Vás budeme informovať.
Dovoľujeme si zadávateľa podnetu požiadať o kladnú alebo zápornú spätnú väzbu súvisiacu s vyriešením podnetu.

Mestský úrad Trnava
24. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zasypanie jamy sme zadali spolupracujúcej firme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. november 2017

Filip

10. február 2018

Filip

Nove foto je trosku starsieho data (21.1.2018) Podnet bol pridany v oktobri. To znamena, ze podnet je tu viac ako 4 mesiace a ta jama mozno pol roka. Verte, ze sama sa nezmensi a aby toho nebolo malo tak o 10 metrov smerom k City Parku vznikla dalsia - o nieco mensia, vid. foto. Teraz sa tam len zbiera bordel a mam dojem, ze za chvilku z toho vznikne dalsi podzemny kontajner. Ja viem, ze na fotkach to vyzera akoby to vyhrabal nejaky pudlik, ale verte, ze sa do nej zmesti riadny rotweiller ked trosku potlacim.
09. marec 2018

Filip

Iba sa pripominam s tou jamou. Zatial sa nezahrabala. Ale ak dostatocne dlho pockame zaplni sa bordelom sama a zmizne. Dobra strategia mesto.
15. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme už v minulosti riešili. Jamu sme boli osobne skontrolovať a máme podozrenie, že by mohla súvisieť s blízkou kanalizáciou. Na túto skutočnosť sme upozornili aj kanalizácie, ktoré nám prisľúbili skorú kontrolu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
20. máj 2018

Filip

7 mesiacov na jednu jamu! Teraz okolie zarasta travou, ktoru samozrejme nema kto pokosit a ta jama neni vidiet. Ak tadial teraz pojde male decko, s travou po pas, tak sa dolame. Mozte, prosim, znova kontaktovat kanalizacie?
22. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme poslali deratizačnej firme, aby vykonali deratizáciu, a spravovateľská firma v druhej etape jamu zahrnie pôdou.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
22. máj 2018

Filip

Ste super, dakujem.
23. jún 2018

Filip

Pardon, ze vam nedam pokoj. K tym dvom jamam, co uz mesiac spolupracujuca firma deratizuje, pribudla tretia. Je pred vchodom A. Kubinu 26, asi 20 metrov od nasich dvoch (vid. foto). Firma, ktora zatepluje vedlajsi barak tam vyliala kleber, alebo beton. Ale mam dojem, ze by sa do nej zmestila cela miesacka. Ak mi date kubik, alebo dva hliny tak to zahrabem aj sam. Vdaka.
27. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chceme ubezpečiť zadávateľa podnetu, že daný problém je v riešení. Vznikajúce diery boli zderatizované a niekoľkokrát aj zasypané. Na vznikajúci problém boli upozornené e-mailom vodárne aj kanalizácie (ešte v priebehu februára). Žiaľ, do dnešného dňa sme nedostali stanovisko k danej problematike. Pre pretrvávajúce problémy sme opätovne listom požiadali vodárne a kanalizácie o písomné stanovisko a preverenie stavu ich sietí.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
27. jún 2018

Filip

Dakujem, ja viem ze som otravny, ale do tej tretej mi skoro vletel syn. Mohli ste ich aspon oznacit.
10. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet riešime s Trnavskou vodárenskou spoločnosťou, a. s., ktorá nám v odpovedi na list momentálne oznámila, že funkčnosť kanalizácie na Ulici Andreja Kubinu preverila kamerovým systémom a prepadliská (jamy) v júli zasypali hlinou.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. september 2018

Filip

Musim povedat, ze som velmi sklamany. Bol som vasu "pracu" skontrolovat. Ak by som to spravil v sukromnej firme cakala by ma asi zrazka zo mzdy. Vid. foto.
22. september 2018

Filip

Na zaklade aktualizacie, by som rad poprosil o zrusenie podnetu ako "vyriesny" na "kasleme na to, dolamte si nohy" Dakujem.
24. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situácia sme rozhodne niekoľkokrát riešili, zverejňujeme sumár vykonaných činností:
Na základe podnetu sme jamu dvakrát zasypali zeminou, ktorá sa hneď prepadla.
Presne 25. 6. 2018 sme posielali list na Trnavskú vodárenskú spoločnosť, a. s., lebo sa prepadli dve jamy, obe presne na ich trase potrubí.
Po 20. 7. 2018 sme dostali vyjadrenie z Tavosu, podľa ktorého jamy zasypali a k ich vzniku sa vyjadrili, že na ich zariadení poruchu nemajú.
Zo strany mesta nevieme viacej prispieť k vyriešeniu podnetu. Môžu k tomu však prispieť samotní občania, keď sa obrátia na svojho bytového správcu, aby opätovne upozornil Trnavskú vodárenskú spoločnosť, a. s., na tento problém. V tomto prípade ide totiž o prípojky, ktorých nevyhovujúci stav by mali riešiť občania/vlastníci bytov prostredníctvom svojho správcu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. september 2018

Filip

To som zvedavy co mi odpise Tavos. Lebo ako pisete v odpovedi, tak Tavos podla nich ziadnu zavadu neeviduje. Cize je vsetko v poriadku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania