Aktualizovať podnet
Umiestnenie kontajnerov

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Umiestnenie kontajnerov

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
erik 08. novembra 2017

Dobry den poprosim poucit a upozornit pracovnikov firmy FCC aby kontajnery po vysypani postavili tak aby sa dali pouzit, tiez poprosim aby zobrali aj kartony vedla kontajneru nakolko bol plny papieru a nezmestili sa donho. Tiez ZIADAM o okamzity zasah deratizacnej sluzby nakolko potkany stratili plachost a zacinaju ohrozovat obcanov. Jedna sa o stojisko 118. DAKUJEME

08. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
oslovili sme firmu FCC Trnava, s. r. o., aby kontajner vysypali. Čo sa týka druhej časti podnetu, lokalita je zahrnutá do programu jesennej deratizácie v meste.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
08. november 2017

jozef

Lepšia kontrola zo strany vedenia
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe oznámenia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva o vyhlásení jesennej deratizácie prebehla v termíne 5. 10. 2017 – 20. 10. 2017 celoplošná deratizácia plôch zelene vrátane kontajnerových stojísk.
Okolie vchodov bytových domov na Clementisovej a Spartakovskej ulici bolo opakovane deratizované 10. 11. 2017.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. november 2017

erik

chcel by som sa opytat ako zistim ze na predmetnom stojisku bola vykonana deratizacia ??? kedze na mieste niesu ziadne stopy po otrave, a potkany sa tam pohybuju vo velkych poctoch !!!
29. november 2017

Miroslava Vlčková

Aj dnes ráno tri potkany vybehli zo smetiaka, do ktorého som hádzala smeti.
29. november 2017

erik

uz aj smetiary sa boja vysypat kose, dnes ich vysypali pomocou lopaty lebo sa k nemu bali priblizit, ked na nich vyskocil potkan :-(
08. január 2018

Miloš Ilavský

Dnes 8.1. sa v okolí stojisk anachadzalo mihnutim oka mozno 30 malych a velkých potkanov. Pyýtam sa zodpovednych co stym chcu robit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28. január 2018

Robo

Dobre ranko , dneska rano 3 velke a 8 malicky , ocakavam od mesta okamzite riesenie , poprosim odpoved ineho typu ako : "plosne riesenie bude o 3 meisace"
Dakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania