Neodhrnuté chodníky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Pavol Huber 01. decembra 2017

Dnes poobede už nesneží. Neodhrnuté chodníky na Nitrianskej ulici Trnava od SAD až po predajňu Škoda. Okolo predajne Škoda ako vždy chodníky čisté, ale už okolo vinárskych závodov smerom na Sladovnícku až po hotel Prestige vôbec chodníky neodhrnuté. Tak isto ulica Hlboká od City arény až po svetelnú križovatku pod hradbami neodhrnuté. Do rána to zamrzne a to bude radosť ísť po takto neupravených chodníkoch do práce!!!!!! Kde sú zodpovední ľudia, čo to majú kontrolovať?

01. december 2017

Pavol Huber

Už viac ako 24 hodín nesneží. Na Nitrianskej okolo vinárskych závodov chodníky stále nie sú očistené od snehu, teraz už od ľadu. Tak isto na Sladovníckej ulici od železničného podjazdu k hotelu Prestige sa nikto chodníka ani nechytil. Je to tam samý ľad. Kontroluje niekto stav chodníkov a hlavne pracovníkov, čo to majú na starosti?
01. december 2017

Viktor

Dnes som šiel po lávke pri poliklinike tlačiac kočík a cítil som sa ako ľadoborec...
01. december 2017

Filip

Verim mestu ze sa to jednoducho cele neda stihnut odhrnut, ale nejake hlavne tahy nemoze byt problem. Vid. spominana lavka, tadial musia denne prejist stovky ludi.
Ja som zas nahnevany na susedov, ze niesu ochotni pohnut zadkom a odhrnut si pred cinziakom.
01. december 2017

Roman Krajčovič

Cyklotrasy boli odhrunute? Lebo tam kde nieje su cyklotrasy mame smolu :)
01. december 2017

kolombo

Roman,trápia ťa cyklotrasy?Kúp si cajgel a bude po probléme.
01. december 2017

Roman Krajčovič

Myslene to bolo tak že tam kde su cyklotrasy to bude odhrnute a tam kde niesu tam maju smolu :) keby bolo namne riešim ako primator parkovanie... cyklotrasy su mi ukradnute :)
01. december 2017

natare

Lávka na polikliniku neodhrnutá, ale cyklistický chodník od domova dôchodcov po Kaufland áno. Ani jedna zastávka MHD neodhrnutá a neposypaná ešte ani dnes. Pri Obchodnej akadémii autobus šmýkalo asi 20 metrov, nastupovať sme museli až za zastávkou.
02. december 2017

Matúš G

Páni dávam do pozornosti stránku: https://goo.gl/1KJMCY kde si viete pozrieť kto je vlastníkom cesty a kto správca. V tomto prípade: vlastník - štát, správca - Slovenská správa ciest - IVSC Bratislava. Takže mesto to neodhŕňa.
03. december 2017

Filip

Neviem sa tam z toho vysomarit a dat si zobrazit kto je zodpovedny za chodniky. Vies ma nejak odnavigovat? Cesty, znacky, CK vsetko chapem, ale chodniky neviem odflitrovat.
03. december 2017

Matúš G

Filip chodníky tam nehľadaj, toto je cestná databáza. Ja si myslím, že správca cesty ma na starosti aj chodníky pri ceste.
03. december 2017

Filip

Len zazitok: Moja priatelka chcela ist kocikovat na cestu do Kalvarie - ta je odhrnuta. Bohuzial sa tam nevedela dostat, nakolko chodniky boli s kocikom neprejazdne.
04. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodníky boli dodatočne odhrnuté, ako dokladajú fotografie z dnešnej dopoludňajšej kontroly.

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania