Uvoľnené mriežky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
ZuMa 19. februára 2018

Na parkovisku pri ružovom 12-poschodovom paneláku (Vladimíra Clementisa 48) sú nepripevnené železné mreže, ktoré sú krytom odvodňovacej ryhy. Odfotená je jedna, ale uvoľnené sú myslím dve, chýbajú tam upevňovacie skrutky, resp. ich treba nanovo upevniť, kým skončia v zberných surovinách.

20. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
situáciu preveríme. V prípade, že bude potrebné vymeniť poškodené diely, budú sa musieť obstarať, vymeniť a opraviť. Preto prosíme o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. apríl 2018

Matúš G

Vybavené.
17. júl 2018

Zuzana

Reklamácia vyriešeného podnatu - mriežky

Vo februári 2018 bol nahlásený problém s uvoľnenými mriežkami. V apríli 2018 bol problém vyriešný s tým, že sa poškodené mriežky vymenili za nové vrátane odvodňovacieho žľabu a okolitého betónu. Keď sa to už robilo, tak sa mohli vymeniť na celom úseku (cca jeden meter ostal pôvodný, čo vidno aj na foto), ale beriem, zrejme treba šetriť každé euro a vizuálna stránka je druhoradá. Problém je, že po pár mesiacoch je mriežka znova uvoľnená a okolitý betón popraskaný a začína sa droliť. Prosím preveriť túto situáciu a zjednať patričnú nápravu. Ďakujem
06. august 2018

ZuMa

Podnet nie je vyriešený, oprava sa nevydarila, mriežku sú uvoľnené v celej šírke a nie sú už na svojich miestach!!!
06. august 2018

Zuzana

Uvoľnené mriežky II.

Neviem prečo, ale podnet č. 48800 je označený ako vyriešený napriek tomu, že som zaslala reklamáciu, že oprava mriežok dopadla zle, mriežky sú opäť uvoľnené, betón sa rozsypal a je to horšie ako to bolo. Žiadam urýchlnene zaslať reklamáciu prác dodáteľskej spoločnosti, zdá sa mi, že to bola CS, s.r.o., jej autá sa tam pohybovali, keď to opravovali.
07. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet sme urgovali u dodávateľskej firmy, aby znovu osadili poškodenú mrežu, prípadne zabezpečili jej výmenu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
05. september 2018

ZuMa

20.08.2018 mriežky "provizórne opravené". Dnes, t. j. 05.09.2018 mriežky opäť vypadnuté, ich držanie, ktoré by malo byť zabetónované, dokonca trčalo do hora do cesty, proste celé zle. Zrejme neriešiteľný problém pre dodávateľskú firmu... Problémový úsek treba nanovo vybúrať a vybetónovať, aby mriežky držali, nakoľko pôvodný betón bol veľmi nekvalitný/nevhodný.
05. september 2018

Zuzana

Posledná oprava vydržala takmer dva týždne, aktuálny stav z 05. 09. 2018. Žiadam opätovnú reklamáciu u dodávateľskej firmy.
07. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dodávateľskú firmu sme oslovili, aby opätovne osadili mreže na odvodňovacom žľabe. Avšak vhodnosť osadenie uvedeného žľabu a možnosť jeho výmeny za iný, resp. odvodnenie tohto úseku komunikácie iným spôsobom ešte prehodnotíme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
07. september 2018

Zuzana

07. 09. 2018 mriežky osadané bez opravy betónu, tak uvidíme koľko dní to vydrží...
28. september 2018

ZuMa

Dnes, t. j. 28.09.2018 bola mriežka opäť uvoľnená, oprava teda vydržala 3 týždne. Provizórny drôt, ktorým boli mriežky vzájomne zviazané sa pretrhol a týmpádom sa mriežka opäť uvoľnila. Mriežku som dala na svoje miesto, ale dlho tam nevydrží. Riešenie: Dodávateľskej spoločnosti zaslať ďalšiu reklamáciu s tým, že okolie mriežky treba nanonovo vybetónovať kvalitným betónom a potom osadiť mriežky. Prípadne celú ryhu zaliať betónom!
31. december 2018

ZuMa

Mriežky uvoľnené, chodí tadiaľ dosť veľa ľudí, keď tam niekto po tme stupí, tak si vyvrtne členok.
10. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ako bolo povedané vyššie, v jarných mesiacoch zabezpečíme výmenu žľabu a jeho nahradenie žľabom odolnejšej konštrukcie, resp. budeme po prehodnotení možností úsek odvodňovať iným technickým riešením (osadením vpustu a pod.).
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? máj 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
10. jún 2019

ZuMa

Prosím o zaslanie urgencie Odboru dopravy a komunálnych služieb, nakoľko je jún 2019 a nič. Nedávno som bola svedkom, ako do poškodených mriežok stupila pani a takmer si tam vyvrtla členok a padla.
12. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v minulom týždni nám boli dodané nové žľaby pevnejšej konštrukcie. Výmenu terajších poškodených žľabov zrealizujeme (vzhľadom na množstvo rozpracovaných podnetov a obmedzené kapacity) v mesiacoch jún, júl 2019.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? júl 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
08. november 2019

ZuMa

Zasielam urgenciu, nakoľko je už november 2019 a stále to nie je opravené, napriek prísľubu samosprávy s termínom júl 2019.
27. február 2020

ZuMa

Pred par dnami bol na mieste osadeny novy kanal. Dufam, ze este budu vymenene pokazene mriezky alebo ryha zaliata betonom, ci aktualny stav je uz "hotovo"?
30. apríl 2020

ZuMa

Podnet vyrieseny, osadeny kanal a ryha po mriezkach zaliata betonom. Snad to bude drzat. 🙂

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania