Odvodňovacie-drenážne mreže v podzemných garážach na Vajanského

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Aladin 12. júla 2013

Dobrý deň
Už niekoľko krát som upozorňoval,žiadal aj správkyňu aj priamo p.Krajčoviča či p.Minárika z TT komfortu o riešenie situácie ohľadom buchotu - špatného osadenia drenážnych mreží pri vchodoch do podzemných garáží na Vajanského ul. Neskutočný buchot, hlavne v nočných hodinách, týchto mreží otravuje vlastníkov bytov na prizemí či na prvých poschodiach Vajanskeho 14, 15 a okolia vstupu do garáží.... P.Krajčovič si nedal ani tú námahu, aby si e mail prečítal ,nie to ešte odpovedal...a bolo to po niekoľko krát. Kto je vlastne nadriadený tohoto arogantného pána? Ďakujem sa skore vybavenie.

24. júl 2013

laci

Stale nevyriešený !!! Hovorilo sa že v TT sa rieši najviac podnetov, ale zjavne to nie je pravda....
25. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
O jeho riešení vás budeme informovať.

Gmitterová, ÚKaM
26. júl 2013

Jana Gmitterová, ÚKaM

Dobrý deň, telefonovala som s TT-komfort a dnes mrežu prídu opraviť. Prosím vás cez víkend o spätnú väzbu, či je už všetko v poriadku.
26. júl 2013

milan

P.Janka, bol by to sice malý zazrak, ale budiš... dám vedieť. Dnes o 11.30 hod. som rozprával s vrátnikom v garážach a smial sa...no uvidime ...už to raz opravovali cca 2 mesiace, ale systémom nejakeho nevhodného zatmelenia. To treba hlavne vyčistiť a dať po celom nosnom ráme nejakú gumu a nie kúsky tmelu...Ď.
26. júl 2013

milan

Takže ako som predpokladal zázrak sa nekonal, u nich sa koná až po 20-tej urgencii...Je piatok 18.15 hod.Od p.Krajčoviča až po p.Mostneho, čo to má na "starosti", kašlú na to.Hlavne že platime za prenájom garáži...A to nehovorim, že vypálené žiarivky si ľudia menia sami ... opýtajte sa vrátnika! Nie žiarivky v garážach, ale v spoločných priestoroch garaží....výmena je ich "psia" povinnosť. Ja , aby som sa po tme nedolámal, som musel za TT komfort menit hned 2 ks.....to by bolo na další podnet, ako si plnia povinnosti.
30. júl 2013

Gmitterová Jana

Dobrý deň, práve som telefonovala s TT-komfortom (včera som bola mimo Trnavy, tak sa ospravedlňujem, že odpisujem až dnes). Včera vraj dávali pod mreže gumu. Dúfam, že to už naozaj nebúcha. Prosím vás opäť o spätnú väzbu :)
01. august 2013

milan

Dobrý deň, ja som bol tiež mimo...vrátnik hovoril, že v útorok alebo stredu dávali, ako hovorite, pod mrežu gumu....zatiaľ to nebucha, tak uvidime o mesiac. Ďakujem Vám , že ste ich.......k výkonom :)
01. august 2013

Gmitterová Jana

Super, teším sa. Keby s tým bol akýkoľvek problém, pokojne napíšte :)
18. november 2013

Milan

Poprosim znovu o riešenie situácie ohľadom buchotu - špatného osadenia drenážnych mreží pri vchodoch do podzemných garáží na Vajanského ul. Neskutočný buchot, hlavne v nočných hodinách, týchto mreží otravuje vlastníkov bytov na prizemí či na prvých poschodiach Vajanskeho 14, 15 a okolia vstupu do garáží.... Situácia za z júla 2013 opakuje Ďakujem sa skore vybavenie.
18. november 2013

Gmitterová Jana

Dobrý deň, ďakujeme za aktualizáciu. Na opätovné búchanie mreže som upozornila TT-komfort. O ďalšom riešení vás budem informovať.
18. november 2013

Milan

Ďakujem.
26. november 2013

Milan

p.Gmitterová, urobilo sa s tým niečo?
28. november 2013

Milan

Dobrý deň, je 28.11.2013 a stále sa s tým nič nedeje. TT komfort berie vlastne za čo peniaze ? Do garáži zateká, žiadna údržba , buchot na drenážnych mrežiach...to je fakt neskutočné.
Poprosim o vyriešnie asi cez niekoho iného, aby som sa konečne aj vyspal v noci....

Nemam rád tuto vetu, priam ju neznášam ale " asi budem musieť zavolať Markízu, aby sa niekto konečne rozhýbal!!! "

ďakujem

Milan
08. december 2013

Milan

Vysledok NEVYRIEŠENÉ !!!
08. december 2013

Milan

Stále NERIEŠENÉ !!!! Poprosim znovu o riešenie situácie ohľadom buchotu - špatného osadenia drenážnych mreží pri vchodoch do podzemných garáží na Vajanského ul. Neskutočný buchot, hlavne v nočných hodinách, týchto mreží otravuje vlastníkov bytov na prizemí či na prvých poschodiach Vajanskeho 14, 15 a okolia vstupu do garáží.... Situácia za z júla 2013 opakuje. Už raz to bolo v mesiaci november aktualizované ale výsledok žiadny....
09. december 2013

Gmitterová Jana

Dobrý deň, pripájam stanovisko, ktoré mi prišlo od riaditeľa úseku Facility manažment Ing. Lukačoviča: Drenážne mreže v garážach na Vajanského boli opätovne pretesnené, podlepené a zasilikonované dňa 20.11.2013. Problém periodického opakovania tejto závady spočíva v rýchlej jazde motorových vozidiel, čím spôsobujú poškodzovanie gumových tesnení a následnú hlučnosť.
09. december 2013

Milan

Pan riaditel asi v živote v garažach nebol, lebo by musel vediet, že bočné vyjazdy su tak uzke, že je problem ist autom cez mreže rýchlostou chôdze. Evidentne sa vyhýbajú problemu niečo normalne riešit. Je to alibizmus.
02. február 2014

Odkazprestarostu.sk

Dnes sme na dohodnutej obhliadke zistili, že zdrojom hluku bude pravdepodobne koľajnica na posuvnú bránu na pravej strane podzemného parkoviska. Nájazd, resp. betónový kryt koľajnice je z väčšej časti rozpadnutý. O tomto zistení upovedomíme TT Komfort a snáď sa dočkáme skorej nápravy.
Peter Bročka
Administrátor OPS pre Trnavu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania