Parkovacie čiary na Golianovej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Ivan 27. februára 2018

Dobry den bolo by vhodné nastriekať parkovacie čiary pred bytovým domom G. Goliana 50-54 ako aj v novo vytvorenom parkovisku v bývalom zberom dvore oproti zmienenému bytovému domu. Dakujem za vyriešenie a odpoved.

14. apríl 2018

Matúš G

Stále bez čiar. Netreba zabudnúť aj na vedľajšie parkovisko na zberných surovinách. Použiť treba plastický náter.
27. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovacie čiary zatiaľ nie sú vyznačené, lebo by podľa normy museli v tejto lokalite ubudnúť. Statická doprava v tejto lokalite je už v riešení, najneskôr pri zavedení rezidenčného parkovania budú parkovacie čiary vyznačené. Prosíme o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu.

Odbor územného rozvoja a koncepcií
29. apríl 2018

Matúš G

Vážený OÚRaK a kde by ubudli tie parkovacie miesta? Na priloženej mapke je počet miest v daných lokalitách, ktorý porovnám s aktuálnym stavom.
Stav 22 - realita 22 (staré parkovisko na zberných surovinách),
Stav 29 - realita 30 (nové parkovisko na zberných surovinách - v zadnej časti je na mapke 10 parkovacích miest v skutočnosti je ich 11 - tu možno jedno ubudne podľa mapky)
Stav 3 - realita 3 - pred starým parkoviskom zberné suroviny
Stav 17 - realita 16 - na fotkách vidíte ako sa parkuje a ako je riešené červené miesto a 2 samostatné. Na fotke je 13 áut (takto sa väčšinou parkuje) a podľa mapky ma byť 14 - podľa mňa by aj vošli - pridanie 1 miesta
Takže s uvedeného vyplýva, že jedno miesto asi zmizne, ale jedno sa vytvorí. Výsledok je stále rovnaký - žiadny úbytok miest, reálne vytvorenie 1 miesta.
04. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na vyznačenie parkovacích čiar v tejto lokalite už nie sú dostatočné finančné prostriedky v rozpočte mesta, keďže na tento rok bol mestským zastupiteľstvom (poslancami) schválený nižší rozpočet, ako boli požadované potrebné prostriedky na vodorovné dopravné značenie v meste Trnava. Pokiaľ sa nám podarí získať financie v navýšení rozpočtu, môžeme miesta vyznačiť.
Vyznačené miesto pre invalidov v súčasnosti preverujeme.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. máj 2018

Miloš Zajíček

Zodraté biele čiary na vymedzenie miesta na státie

zodraté biele čiary na vymedzenie miesta na státie . chcel by som poprosiť , či by sa čiary nedali obnoviť, bohužíaľ sú medzi nami ,,vodiči" , ktorí nevedia parkovať, ešte aj tých málo získaných miest uberajú svojím zlým parkovaním , možno by ich prinútilo normálne parkovať , keby boli čiary viditeľnejšie ,ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania