Nesprávne dopravné značenie?!

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
jozef belica 22. júla 2013

Okrem toho, že je pravdepodobne nesprávne napísať priamo do značky obmedzenie platnosti, mala by sa znovu posúdiť platnosť tejto značky, nakoľko pominul dôvod umiestnenia a to zásobovanie, prosím o vyjadrenie,
ďakujem

24. júl 2013

Didi

Na Študentskej ulici je vôbec problém s parkovaním. Na Kalinčiakovej bola prednedávnom osadená značka Zákaz zastavenia, čo opäť ubralo z možnosti parkovania. Mieste firmy či podnikatelia nemajú, kde odstaviť svoje autá. Za Trnavskom sa dokonca nachádza bytový dom s parkoviskom. No pokiaľ tam odstaví niekto "cudzí" auto, obyvatelia sa rozhorčujú, že sa tam nemá parkovať a vraj to nie je parkovisko. Je to smiešne, akí vedia byť ľudia nepríjemní. Ak sa nemýlim, parkovisko je verejné, nepatrí k bytovému domu na Hospodárskej.
15. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Pripájam stanovisko odboru dopravy a komunálnych služieb:
Osadenie dopravnej značky v tejto lokalite nestratilo svoje pôvodné opodstatnenie pretože prevádzky, kvôli ktorým bola značka osadená stále sú v prevádzke. Dopravná značka v čase osadenia umožňovala takéto doplňujúce údaje.

Gmitterová, ÚKaM
15. august 2013

jozef

Ďakujem Vám za vyjadrenie, ale ak platí to čo ste napísali, prečo potom mestskí policajti o tom nevedia a stále pokutujú autá, ktoré patria tým prevádzkam? Všetky pokuty, ktoré boli za tie roky vyzbierané sa teraz vrátia? A prečo teda mestskí policajti vraveli, že to časové obmedzenie v dopravnej značke je vymyslené? ďakujem za odpoveď.
20. február 2014

Odkazprestarostu.sk

Zdravím Vás,
mesto som opätovne požiadal o doplnenie odpovede a vysvetlenie možnosti vrátenia vybraných pokút.
Peter Bročka
Administrátor OPS pre Trnavu
26. marec 2015

Matúš G

Značka je vymenená a doplnená dodatkovou tabuľou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania