Nevyznačené parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Roland 12. augusta 2013

Na ul. A. Žarnova pred budovou polície je dopr. značka vyhradené 15 miest pre políciu, avšak tieto boxy nie sú označené vodorovným dopravným značením , týmto vzniká pre mimo trnavčanov mätúce a problematické parkovanie.
A ak by bolo možné obnoviť vodorovné dopravné značenie po oboch stranách ul. A.Žarnova , kedže si za toto parkovisko platíme

12. august 2013

Mária

Na Žarnovej je síce parkovací automat, ale parkovací lístok si kupovať nemusíte, lebo malí policajti tu nechodia dávať pokuty. Chodili len zo začiatku,teraz sa už pri evanjelickom dome, resp lekárni, malí policajti rovno otočia a Žarnovu vynechajú. Veľkí policajti si tu počas služby chcú zadarmo parkovať súkromné autá, tak aby sa nepaprčili jedni policajti na druhých, tak táto ulica sa pri kontrole parkovacích lístkov taktne vynecháva. :-)
12. august 2013

Emil

Tak to asi tažko pani Mária kedže som dostal už zopár predvolaniek ....
13. august 2013

Mária

Na Žarnovej ste dostali pokutu? To fakt? Tomu sa mi až veriť nechce. Ja tadiaľ prechádzam každý deň, ale pokutové bločky som za oknami nevidela už dobrých pár mesiacov a to ani vtedy, keď je celá bočná ulička SNP obločkovaná. Dokonca som niekoľko krát videla malých policajtov, ako skončili rozdávanie pokút pred žarnovou. Alebo si treba kúpiť tú malú nálepku IPA (international police association), nalepiť na predné sklo, (aspoň tak sa to v hojnom množstve používa v tejto lokalite), lebo tá evidentne tiež funguje ako neobmedzené bezplatné parkovanie (minimálne v TT). Pravdepodobne tá nálepka vydáva nejaký strašný ódor, lebo takto onálepkovanému autu sa malí policajti oblúkom vyhnú :-)
15. august 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Pripájam stanovisko odboru dopravy a komunálnych služieb:
Obnovu vodorovného dopravného značenia zrealizujeme v priebehu III. štvrťroku 2013.

Gmitterová, ÚKaM
21. august 2013

Mária

Vodorovné dopravné značenie bolo spravené. ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania