Bezbariérový priechod na križovatke

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Tomas Hansut 28. júna 2018

Prosím o úpravu prechodu cez Okružnú na križovatke Okružná - Oblúková/Na hlinách na bezbariérový. Obrubníky sú tu veľmi vysoké a s kočíkom sa tu veľmi ťažko prechádza, zvlášť keď autá tu nie sú veľmi ochotné púšťať chodcov.

29. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, ktorý, samozrejme, ako všetky ostatné evidujeme. Vzhľadom na obmedzené finančné limity rozpočtu mesta určeného na opravu a údržbu komunikácií, vopred plánované realizácie viazané rozpočtom, množstvo rozpracovaných a prebiehajúcich realizácií, ktoré zabezpečuje ODaKS, ako aj množstvo evidovaných podnetov, je náročné určiť predpokladaný termín opráv či stavebných úprav uvádzaných v podnete. Preto je pre nás momentálne prioritou zabezpečovať najmä opravy porúch, ktoré majú charakter havarijných stavov, v dôsledku ktorých by mohlo prísť bezprostredne k vzniku škodových udalostí, k ohrozeniu bezpečnosti a zdravia občanov. Ostatné, resp. bežné poruchy na komunikáciách (bariéry na chodníkoch a pod.) však sú a budú odstraňované podľa možnosti priebežne, ale nevieme určiť termín ich realizácie. Prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení tohto podnetu, resp. tohto druhu podnetov.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
23. august 2020

Palcino Čavojský

Ulica Oblúková-Cesty a chodníky-iné

prečo sa na prerabanej križovatke Oblúková - Okružná neurobia bezbariérové vstupy na chodník?
07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Preposlali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení podnetu budeme informovať. Ďakujeme za porozumenie
Kto? Odbor dopravy

Mestský úrad v Trnave
10. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, realizáciu bezbariérovej úpravy zabezpečíme do konca roku 2020.

Odbor dopravy
10. september 2020

Juraj

Aktualne tam pribudol novucicky klasicky obrubnik o vyske aspon 15cm. Zaujimavy postup prac...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania