Umiestnenie podzemných kontajnerov na Salezianskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Jana Puškárová 12. augusta 2018

Už veľmi dlhú dobu máme obrovský problém s neporiadkom pri smetných košoch. Príčin je zrejme viacero od bezdomovcov, ktorí preberajú smeti a nechávajú všetok nechcený odpad na zemi až po autá pristavujúce sa pri smetných košoch za účelom zbavenia sa smetí, ktoré častokrát patria na zberný dvor.

Verím, že umiestnenie podzemných kontajnerov by výrazne zlepšilo situáciu a preto by som uvítala, ak by mesto túto možnosť aspoň zvážila.

Ďakujem

14. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol už dávnejšie zadaný spolupracujúcej firme a stojisko už upratali.
Mesto Trnava má záujem naďalej riešiť problematiku týkajúcu sa odpadového hospodárstva budovaním polopodzemných kontajnerov postupne na všetkých sídliskách s cieľom vyriešiť problémy s čistotou, poriadkom i s likvidáciou hlodavcov. Súčasne tak po zrušených stojiskách vznikajú parkovacie miesta. Tento rok sa začalo s výstavbou polopodzemných kontajnerov na sídlisku Družba. V budúcnosti sa na rad určite dostane aj Saleziánska ulica, prosíme občanov o trpezlivosť pri riešení podnetu.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
21. január 2019

Dušan Gajdoš

Saleziánska ulica-znečisťovanie-pôdy

Dobrý deň,
chcela by som upozorniť na pretrvávajúci problém. Okolie kontajnerov nie je vyčistené ani po vyvezení odpadu pracovníkmi ASA. Navyše kontajnery sú neustále prehľadávané neprispôsobivými občanmi. Nestálo by zváženie umiestniť na Saleziánsku zapustené kontajnery? Okrem obyvateľov panelových bytov sem neustále privážajú odpad aj obyvatelia z okolitých domov. V neposlednom rade tu zastavujú aj vodiči automobilov, aby tu vyložili svoj odpad-aj stavebný, )...Ďakujem
Gajdoš Dušan

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania