Divoké kosenie v Modranke

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Andrea 09. septembra 2018

Včera t.j. 7.9.2018 prebiehalo kosenie na Jarnej ulici v Modranke. Ako je možné, že počas tohto divokého kosenia bola pokosená aj moja predzáhradka (Jarná 27), ktorá je jasne označená nízkym múrikom? Viď foto č.1? A pri tomto kosení bola poškodená a znečistená fasáda nášho domu. Kto mi to teraz príde opraviť a na čie náklady?

10. september 2018

Dominika

na odpoved som velmi zvedava...
13. september 2018

Dominika

a zostalo ticho....
14. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po kosení na Jarnej ulici 27 sme počas včerajšej obhliadky zistili, že naozaj bola fasáda domu zasiahnutá krovinorezom. V priebehu nasledujúceho týždňa dáme túto fasádu opraviť nášmu stavebníkovi. Predbežne sme si dohodli termín na 19. 9. 2018. Stavebník však tvrdí, že odlúpenie fasády nie je možné urobiť krovinorezom, keďže fasáda v tomto mieste bola zasiahnutá minimálne a asi musela mať defekt už predtým. Nič to však nemení na veci, že fasádu opravíme, keďže ku kontaktu evidentne prišlo.
Zamestnancov sme opätovne poučili o používaní strojného vybavenia a prístupe k bezpečnosti osôb a k nepoškodzovaniu súkromného, prípadne verejného majetku.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
14. september 2018

Andrea

Dobrý deň. Chcem vás požiadať, aby sa dotyčný pán stavebník ale najprv ohlásil, nakoľko bude vstupovať na náš pozemok. A taktiež, aby so mnou najprv prebral postup prác. Vopred ďakujem za ústretovosť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania