Chýbajúce lavičky na námestí počas TTJ

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Zuzana 09. septembra 2018

Pán primátor mrzí nás že ste zabudli na staršiu generáciu a občanov ZŤP, ktorí si tiež chodia pozrieť kultúrny program na námestie. Zabudli ste nám dať lavičky a preto sme znechutení odchádzali domov, lebo nedokážeme dlho stáť a potrebujeme si niekde sadnúť. Keby ste mali viac rokov alebo bol chorý tak takýto prešlap neurobíte.

09. september 2018

Matúš G

Dnes od rána 9.9.18 boli lavičky umiestnené na námestie, z dôvodu konania programu viac pre staršiu generáciu. Podľa mňa to, že lavičky neboli piatok a sobotu na námestí, dobré rozhodnutie. Program bol pre mladú a strednú generáciu ktorá sa bavila, tancovala a takto by tam lavičky zavadzali a zmestilo sa tam aj viac ľudí. Určite to bolo bezpečnejšie. Po minulé roky ľudia stáli na lavičkách a niektoré aj zničili. Nedá sa vždy a všade vyhovieť každému.
09. september 2018

kolombo

Matúš jednoznačne súhlas.Mám najradšej ľudí,keď podľa ich slov za všetko môže primátor...
11. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
rozhodnutie neumiestniť lavice pred pódiom počas programu Tradičného trnavského jarmoku na Trojičnom námestí súvisí so skúsenosťami z minulých rokov. Najdôležitejší dôvod je bezpečnostné riziko. Lavice predstavovali prekážku pri pohybe ľudí na zaplnenom námestí. Preto sme pristúpili k tomu, že počas piatku a soboty sme lavice na námestie neumiestnili, vzhľadom na predpokladané množstvo návštevníkov. Náš predpoklad sa potvrdil. Okrem toho, že bol umožnený pohyb veľkého davu, nehrozilo ani riziko, že návštevníci sa budú stavať na lavice, aby lepšie videli program a tým pádom nehrozili zranenia.
Na Trojičné námestie sa zmestí niekoľkonásobne viac ľudí, ak sa tam lavice nenachádzajú. Vzhľadom na tohtoročnú návštevnosť, sme toto rozhodnutie vyhodnotili ako správne. Vzhľadom na charakter nedeľného programu sme lavice počas posledného dňa jarmoku zabezpečili. Okrem toho bola možnosť vychutnať si "po sediačky" kultúrny program v Mestskom amfiteátri počas piatku a soboty.

Správa kultúrnych a športových zariadení mesta Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania