Poškodený chodník

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 12. septembra 2018

Na ulici Jána Bottu sa nachádza chodník ktorý je výrazne poškodený. Pravdepodobne bol pôvodne rozkopaný ale nedal sa zjavne do pôvodného stavu. Ako je možno vidieť na priloženej foto, aktuálny stav môže byť zdrojom zakopnutia resp. úrazu. Chodník je potrebné v čo najskôr som stave opraviť.

16. október 2018

Jozef

Pavol, chodník je v pôvodnom stave , nebol rozkopaný a ani inak upravovaný. V minulosti tam namiesto tohto plotu bol živý plot a pri rozkopávaní chodníka telokomunikačnou spoločnosťou cca 1994 už pracovníci neupravili povrch tak ako mali, kedže sa im nechcelo zohýbať pod živý plot a teda dokončiť asfaltový povrch. Pri stavbe nového plotu sa najprv odstránil starý žívý plot a tento úsek začalo byť výrazne vidieť , neupravenú časť z minulosti . Pri stavbe plotu sa len vyhlbila ryha na základ plotu a to sa dialo presne na hranici pozemku , podľa schváleného plánu stavby plota. Chodník malo mesto ,ako nás všetých informovalo ,ešte v 2015 prerábať , tak ako je na druhej strane ulice, ale jednoducho sa na to vykašlalo . Dnes je rok 2018 a od mesta sme sa nedočkali žiadnej opravy chodníka. ani informácie o možnej oprave, skrátka ničoho. Takže nie majiteľ ale mesto je vlastníkom chodníka o ktorý sa má starať a za posledných minimálne 24 rokov tam nikto nič neurobil. Áno niekto tam môže zakopnúť a pod.ale zjavne toto nie sú priority, teda bezpečnosť, zdravie ľudí, čo na to viac povedať.
05. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu poškodeného úseku chodníka sme zaradil do programu realizácií na mesiace november a december 2018.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
25. december 2018

Mike8

Pekný večer prajem. Chcel by som informovať o odstránení zlého stavu chodníku ktorý bol opravený. Prikladám dve fotografie. Obnova chodníku bola realizovaná v dĺžke približne 2 domov. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania