Nefunkcny ISIC v mestskej MHD

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Juraj 19. septembra 2013

Uz vyse roka od zavedenia noveho systemu v meste v MHD nefunguju ISIC karty s novym cipom DESFire ktory pouzivaju vsetky VS. Funguju len v primestskej doprave kde su zevraj jednoduchsie pristroje ako mi bolo povedane na SADke v Trnave. Tety sa kazdy mesiac dusovali ze uz coskoro to bude funkcne. Dodnes sa tak nestalo. Cela situacia sa riesi asi tak ze MHD sa vyhovara na Emtest ktory vyraba zariadenia a zas naopak. Nie je predsa mozne aby za vyse roka neupravili svoje pristroje aby ISIC akceptovali! Prosim o REALNE riesenie a nie ignoraciu zo strany mesta!

19. september 2013

ado

Chyba je naozaj na strane EMTestu, SADka na to peniaze má aj zo strany Mesta Trnava je všetko schválené. Treba bombardovať EMTest ktorý na to z vysoka ..............
19. september 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podľa aktuálnych informácií z odboru dopravy a komunálnych služieb zatiaľ firma EMTEST nebola schopná upraviť softvér v čítacích zariadeniach, ktoré sú použité v autobusoch mestskej autobusovej dopravy tak, aby správne fungovali a akceptovali ISIC s DESfire.
Mesto si vyžiada stanovisko k aktuálnemu stavu a bude urgovať update softvéru.

Gmitterová, ÚKaM
19. september 2013

Juraj

Tak nastava otazka preco Mesto Trnava pouzila zariadenia od firmy ktora nieje schopna pohotovo aktualizovat svoje produkty...
21. september 2013

neuplatny slepec

lebo vyhrali tender s najnizsou cenou, pripadne za malu obalecku dostali priamu zakazku, ved sme v trnave
24. september 2013

neuplatny slepec

rad by som vedel, ake su pravidla diskusie(kde sa daju precitat) a cim konkretne som ich porusil.
PS: zmluva s firmou, ktora nie je schopna rok opravit chybu by mala byt okamzite zrusena. alebo nie, dajme im este 10 dalsich zakaziek, ved to je take slovenske(trnavske)
24. september 2013

Odkazprestarostu.sk

2 neuplatny slepec: Po porade na úrovni administrátorov jednotlivých miest bol Váš komentár uvedený do pôvodného necenzurovaného stavu. Upozorňujeme na fakt, že Váš komentár obsahuje obvinenie z trestného činu prijímania úplatku. Ak máte akékoľvek informácie o trestnej činnosti na úrovni samosprávy, je vašou povinnosťou tieto oznámiť príslušným orgánom.
24. január 2014

JurajTT

Pise sa rok 2014 a karty stale nefunguju. To znamena ze problem uz existuje od Septembra 2012 a stale nie je vyrieseny. Pytam sa preco nikoho nenapladlo ich pokutovat?
01. október 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
používanie ISIC v MHD Trnava nebude možné, komisia dopravy neodsúhlasila financovanie aktualizácie softvéru.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
06. október 2015

Peto

Hanba jak mraky.. studentske mesto.
11. jún 2016

Matúš G

Tak ako?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania