Vraky

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Táňa Vavrová 06. novembra 2018

Dobry deň, na zelenečskej ulici. Z nášho sidliska sa postupne stáva srotovisko, máme tu zopár odstavených vrakov, ktoré tu stoja niekolko mesiacov aj rokov. Mestská policia sice vylepila na vrak výzvu na odstránenie, no tu si nik neprečítal a auto, ktoré uz začínajú rozoberať tu stoji ďalej, teraz k nemu pribudli dve dalsie, daá sa táto situácia riešiť? Ďakujeme

06. november 2018

kolombo

Riešenie autovrakov je zdĺhavý proces.Niekedy aj neriešiteľný.Napr.auto je možno v exkúcii.A tam to môže stáť aj viac rokov.Môže...Jedno z riešení je parkovacia politika,kde by občan musel rozmýšľať či mu tam bude auto dlhodobo parkovať bez pohnutia.
08. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
čo sa týka čierneho vozidla zn. BMW, týmto sa mestská polícia zaoberala v lete tohto roku. Vzhľadom k tomu, že na základe našej intervencie sa nám nepodarilo primäť držiteľa vozidla k tomu, aby vozidlo odstránil z verejného priestranstva, v auguste 2018 sme vec postúpili príslušnému odboru mestského úradu, ktorý je kompetentný ďalej konať vo veci odstránenia vozidla.
Čo sa týka fialového vozidla zn. FORD, vec sme 7. 11. 2018 preverili priamo na mieste, kde sme konštatovali, že vozidlo vzhľadom k svojmu technickému a vizuálnemu stavu narušuje estetický vzhľad mesta. Na vozidlo sme umiestnili výzvu k splneniu povinnosti držiteľa vozidla v zmysle zákona č. 79/2015 Z. z. (o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov) a zahájili sme proces identifikácie jeho držiteľa s cieľom vyzvať ho aj iným spôsobom, aby vozidlo odstránil.

Mestská polícia mesta Trnava
04. august 2019

Matúš G

Vybavené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania