Narkomanské smetiská na Linčianskej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Juraj 09. augusta 2016

Denne sa rozrastajúci bunker so smetiskom na ploche medzi kozáckou a linčianskou. Partia narkomanov obťažuje obyvatelov, kradnú aj za bieleho dňa, vytvárajú skládky.Tento problém je nutné urýchlene riešiť a tieto skupinky rozkladať v zárodku.

10. august 2016

jozef

A polícia o tom vie , na aute sa popozerá z dialky z druhého brehu , videl som ich na vlastné oči a ide ďalej, no comment, brehy sú nepokosené tak ich ani vidieť nie je,
takto si občania nepredstavujú mestskú políciu , nič sa nezmenilo ako bolo sľubovane, tam stačí jeden záťah a zľaknú sa, ale takéto zásahy im nevonia pekný deň
11. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priestor medzi Ulicou Kozáckou a Zelenečskou nie je vo vlastníctve Mesta Trnava.
Napriek uvedenej skutočnosti, na základe Vášho podnetu bude označená lokalita pravidelne kontrolovaná hliadkami mestskej polície so zameraním na rušenie verejného poriadku a iné protiprávne konania.

Mestská polícia mesta Trnava
11. august 2016

Ivana

Dobrý deň, tento problém treba riešiť akútne! V okolí tohot nakromanského brlohu chodia pravidelne psíčkari, deti sa sem chodia hrať, staršie páry zase prechádzať, videla som aj cyklistov... Osobne sem chodím venčiť každý deň, nakoľko v okolí je to jediná a výborná oblasť práve na prechádzky. Bola som svedkom toho, ako títo spoluobčania (zrejme ani nie slovenskej národnosti, zrejme poliaci) vykrikujú po deťoch! Rovnako som bola svedkom toho, ako sa psík labkou napichol na injekčnú striekačku hodenú na vyšlapanom chodníku kde prejdú denne desiatky ľudí (AJ DETÍ)!
Toto sa nedá vyriešiť len tím, že hliadka príde na cestu, ktorá je od ich "príbytku" dobrých 70 metrov! Pre bezpečnosť občanov (platiacich dane) prosím o vyriešenie ohrozujúceho stavu!
Títo bezdomovci/nelegalni pristahovalci/narkomani (neviem čo sú) navyše kradnú na okolitých stavbách! Aj polystyrén, z ktorého majú svoj prístrešok /viď foto je ukradnutý! je len otázkou času, kedy spôsobia sovjim životným štýlom väčší problém ako "len" vystrašené deti či poranený psík!
11. august 2016

Ivana

A teda nedá mi nedodať, že títo ľudia okrem vytvárania nelegálnej skládky odpadu na súkromnom pozemku, znečisťujú aj časti, ktoré sú vo vlastníctve mesta, v tesnej blízkosti Trnávky, kde pravidelne vídam na zemi pohodený odpad, cigaretové špaky či striekačky! Vídavam tam aj už menovaných, ale keďže som žena a oni pravidelne aspoň štyria muži, radšej prejdem so sklonenou hlavou a bez slova ďalej.
11. august 2016

Občan3

Bohužial MSP vám nepomože....boja sa zasahovať voči takým ludom preto su 70 m daleko...naša MSP je len na rozdavanie papúč.....
11. august 2016

Juraj

Niekolkokrát som nahlasoval na linku polície vynášanie odpadu na verejne dostupné priestranstvá, drogujúcich narkomanov, prostitutky ... Takýto jednotlivci nemajú čo hladať v 21.storočí v civilizovanej spoločnosti v obývanej časti mesta.
Zásah polície je neprimeraný tomu čo dokážu tieto skupiny napáchať z dlhodobého hladiska. Považujem za alibizmus odvolávať sa na to, že sa zdržiavajú na súkromnom pozemku. Na pozemku , ktorý nie je vyhradený , volne dostupný pre okolo bývajúcich. Prečo polícia nezasiahne proti takejto šikane a obmedzovaniu vačšiny slušných občanov ?! Svojou nečinnosťou to nechávate zájsť do stavu , kedy sa psychicky vyčerpaný a terorizovaný jedinec postará sám o spravodlivosť a skončí to nešťastím , žial doplatí na to znova len občan , ktorému sa nevedelo dostať pomoci zo strany orgánov . Zvýšené hliadky mestskej polície kvitujem , no kontrolovať treba dodržiavanie poriadku , ktorý treba najprv vytvoriť.. V súčasnosti sa môžu hliadky chodiť pozerať na narkomanskú búdu a tváriť sa že je na súkromnom pozemku. Mám taký pocit že ten feťák na cudzom súkromnom pozemku má väčšie práva ako ja na svojej záhrade.
12. august 2016

jozef

Bude kontrolovaná , ale nič sa neudeje treby ich odtiaľ povyhánať a kontrolovať či sa nevrátia, peší nie na policajnom aute, inak naproti cez Trnávku majú tuším garáže aj policajných psíkov, ale čo nechcem vidieť nevidím a p. Keleši by mal pritvrdiť
13. október 2016

Juraj

Narkomani ohrozujúci okolie

Skupina narkomanov si vybudovala za mäsovýrobov Gašparík "ukryt" . Za bieleho dňa sa tu niekoľkokrát stretávaju, injekčne si aplikujú drogy, pripravujú si narkotiká. Neustále rušia nočný kľud, znečisťujú okolie, zanechávajú pohodené použité ihly. Opakovane privolaná policajná hliadka si zapísala osobné údaje narkomanov a po prepustení sa znova vrátili na toto miesto. Je hanbou,že sa zložky nedokážu vysporiadať s tak stroskotanou skupinou, uprostred civilizovane žijúcich obyvatelov. Žiadam o vyriešenie problé so skupinou narkomanov a za všetkých slušných obyvatelov o riešenie problému s drogami na sídlisku Linčianska a v jeho okolí .
05. máj 2018

Matúš G

Priestor bol dnes uprataný v rámci akcie Upracme Linku!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania