Znečistený areál mesta na Spojnej

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Andrej 04. decembra 2018

Prosím o vyčistenie areálu budúcej MŠ Spojná, vrátane blízkeho okolia - najmä popri oplotení a okolí výmeničky na rohu. Uvedená lokalita je po tom, ako zostal objekt opustený, plná odpadkov, na fotografii kde je terasa už medzičasom pribudli paplóny a pripravené nocľahy. Do areálu pravidelne vstupujú rôzne osoby, najmä cez poškodené časti oplotenia, výsledkom čoho je výrazné znečistenie. Prosím aj o zvýšenú kontrolu zo strany MsP vo forme pochôdzok, nakoľko už prišlo aj k poškodzovaniu majetku - rozbitiu okna na budove.

07. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
s obsahom podnetu budú oboznámené hliadky mestskej polície, ktoré zamerajú pri hliadkovej činnosti pozornosť na areál materskej školy.
V prípade, ak zaregistrujete pohyb nepovolaných osôb v areáli, oznámte nám to prosím na telefónnej linke 159. Na miesto bude vyslaná hliadka.

Mestská polícia mesta Trnava
07. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
lokalita bola vyčistená 5. 12. 2018, podnet je momentálne vyriešený.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
17. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Stredisko sociálnej starostlivosti je správcom budovy Spojná č. 6, Trnava od 26. 10. 2018. Po prevzatí budovy do správy opravilo poškodené časti oplotenia, aby sa zabránilo nepovoleným vstupom do areálu a nedochádzalo k ďalšiemu znečisťovaniu okolia budovy.
V objekte a v priľahlom areáli sa v súčasnosti z našej strany vykonávajú pravidelné kontroly, ako aj nevyhnutné sanačné práce s cieľom sprevádzkovať budovu takým spôsobom, aby neprichádzalo k ďalším škodám na majetku vo vlastníctve Mesta Trnava.

Stredisko sociálnej starostlivosti
20. marec 2019

Andrej

Miesto je opäť výrazne znečistené odpadkami a po novom už aj ľudskými fekáliami.
16. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
priestory areálu na Spojnej ulici č. 6, boli opätovne vyčistené a neporiadok bol odvezený. Odvezené bolo aj nafúkané suché lístie v okolí.
Kto? Stredisko sociálnej starostlivosti

Stredisko sociálnej starostlivosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania