Ulica Hospodárska-cesta-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 27. decembra 2018

Pekný večer prajem.
Chcel by som informovať o poškodenej komunikácii na Hospodárskej ulici (v blízkosti obchodu Billa). Na ceste sa nachádza veľmi nebezpečná časť cesty ktorá prepadla ako dokazujú priložené fotografie. Odporúčam miesto čo najskôr aspoň označiť nejakým druhom výstražného tabuľky. Následne odporúčam poškodenú komunikáciu čo najskôr opraviť. Jedná sa o veľmi frekventovanú cestu. Ďakujem za riešenie problému.

10. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pri vhodných klimatických podmienkach budeme postupne odstraňovať poruchy na chodníkoch a cestných komunikáciách s prihliadnutím na možnosti výrobných kapacít (rozpracovanosť realizácií), urgentnosť situácie, možnosti rozpočtu a množstvo podnetov.
Podnet sme zaradili do zoznamu plánovaných realizácií, v ktorom plynule pokračujeme v realizáciách podnetov z minulého roka. Prosíme občanov o trpezlivosť pri jeho riešení.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb
Kedy? 2019

Odbor dopravy a komunálnych služieb
24. október 2021

Mike8

Pekný deň prajem. Upozorňujem na fakt, že už dlhú dobu sa na komunikácii vyskytuje výtlk a o cca 2m odtiaľ je padnutý obrubník na teleso komunikacie. Z uvedeného dôvodu žiadam o skorú a riadnu opravu stavu komunikácie. Zároveň žiadam o informácie, aké boli dôvody neodstranenia tohto problému v minulosti.
25. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
váš podnet bol opätovne zaslaný na vyriešenie na odbor dopravy.
Kto? odbor dopravy

Mesto Trnava
14. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol vyriešený, ďakujeme za upozornenie.
Kto? referát technických činností dopravy

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania