Ulica Štefánikova-strom-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Neriešený
meno
Mike8 27. decembra 2018

Pekný večer prajem.
Chcel by som upozorniť na chýbajúci strom na Štefánikova ulici (pred obchodom Apimed). Po pôvodnom strome zostala na chodníku iba "jama". Prikladám niekoľko foto ako dôkaz. Keďže nás klíma ovplyvňuje čoraz viac a primátor je pro-zelene orientovaný, žiadam o vysadenie novej zelene (stromu) na pôvodné miesto. Ďakujem.

29. december 2018

sigiq

Ty by si si mal hlavne nájsť psychológa alebo psychiatra.Evidentne sa nudíš a zneužívaš túto stránku na tvoju úchylku chodiť po meste a fotiť každú nedokonalosť ,ktorú zbadáš.Pravdepodobne si myslíš ,že mesto je obývačka.Keby každý fotil a dával podnet na každú blbosť ,ktorú sem hodíš tak kompetentný by museli vyčleniť asi tisíc ľudí a jednu budovu na riešenie takýchto nezmyslov.Chápem ,že chceš pomôcť,ale chodiť po meste a fotiť každý výtlk a nerovnosť a ďalšie nezmysli tak to je fakt sila.Táto stránka slúži na fakt väčšie problémy poprípade nápady a nie ,že svet neni dokonalý ,ako ty si si ho vysnil.
30. december 2018

Hana

Dobrý deň, nechápem, prečo bola stránka "odkaz pre starostu vylepšená", aké bodovanie za podnet ?, podnet podávám, preto ,aby som upozornila na problém, možná je pan Pavol súťaživý človek a chce získat veľa bodov, aby bol prvý. Na druhej strane vo všetkých podnetoch má pravdu, samospráva niekedy takovéto problémy si nevšímá ,ani neeviduje. Ale všetko treba robiť s mierou.
31. december 2018

Roman Krajčovič

Tak dakto má doma manželku alebo priateľku niekto má iba odkaz pre starostu 😁

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania