Ulica Mozartova neporiadok-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Mike8 02. januára 2019

Pekný večer prajem.
Chcel by som informovať zodpovedných, že na novovzniknutej uličke na ulici L.V.Beethovena sa nachádza množstvo odpadu ktorý zjavne súvisel s výstavbou chodníku. V okolí chodníku sa nachádzajú: časť betónových obrubníkov, časti dosiek, pásky paliet, plastové obaly , plastové fľaše, atd. Neporiadok je potrebné odstrániť. Prikladám niekoľko fotografií.

29. december 2018

sigiq

Ty by si si mal hlavne nájsť psychológa alebo psychiatra.Evidentne sa nudíš a zneužívaš túto stránku na tvoju úchylku chodiť po meste a fotiť každú nedokonalosť ,ktorú zbadáš.Pravdepodobne si myslíš ,že mesto je obývačka.Keby každý fotil a dával podnet na každú blbosť ,ktorú sem hodíš tak kompetentný by museli vyčleniť asi tisíc ľudí a jednu budovu na riešenie takýchto nezmyslov.Chápem ,že chceš pomôcť,ale chodiť po meste a fotiť každý výtlk a nerovnosť a ďalšie nezmysli tak to je fakt sila.Táto stránka slúži na fakt väčšie problémy poprípade nápady a nie ,že svet neni dokonalý ,ako ty si si ho vysnil.
02. január 2019

Štefan Gál

@sigiq: Absolutny suhlas. Zo strany p. Pavla a jeho dalsich nickov to uz nie je nahlasovanie podnetov, ale cieleny "DDOS utok" na Trnavske stranky OPS. V hufe jeho podnetov zanikaju ostatne. Navrhujem MsU zamestnat pana Pavla na nejaky uvazok. Zabije cas, pofoti si veci, snad pomoze Trnave, pride na ine myslienky, ale hlavne OPS sa vrati jej povodny zmysel.
07. január 2019

Mike8

Pekný deň. Len v skratke niekoľko faktov. Faktom je, že neporiadok, výtlky, odpadnuté dopravné značky, atď. sú problémy na ktoré je potrebné upozorniť. Ďalším
faktom je aj to, že na meste sú kompetentný zamestnanci ktorý vedia posúdiť či je podnet opodstatnený alebo nie.
Každý občan má právo za dané ktoré platí dostávať adekvátne služby. Ak identifikujete väčšie problémy stačí sa zapojiť a rovnako podať podnet a informovať mesto. Prajem ešte raz pekný den.
21. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet je už dávno vyriešený. Všetko, čo sa dalo identifikovať ako neporiadok, sme odstránili. Prosíme občanov, aby podnety nielen zadávali, ale sledovali aj ich plnenie.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb

Odbor dopravy a komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania