Parkovacie čiary

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Adrián Lančarič 25. októbra 2013

Parkovisko na Hlinách oproti Obchodnej akadémii. Chýbajú mu biele parkovacie čiary vymedzujúce parkovacie miesta.

Vzhľadom na to, že pán Jozef poukázal na zlý stav povrchu parkoviska (https://www.odkazprestarostu.sk/trnava/podnety/5989/rozpadajuce-sa-parkovisko) a mesto sa vyjadrilo, že v rozpočte nepočíta s rekonštrukciou, bolo by vhodné aspoň realizovať tieto biele čiary. Častokrát sa stáva, že ak necháte auto odparkované viac dní, parkovacie miesta sa nešťastne posúvajú a medzi autami sú medzery rôznej veľkosti.

19. november 2013

Anonym

Chcel by som sa spýtať, prečo samospráva tak ako to robí pri iných podnetoch neodpovie aspoň tým svojím - Ďakujeme za podnet, o jeho riešení vás budeme informovať. - Takto aspon vieme, že ho registrujú a snád aj prečítaju a vyjadria sa k tomu. Boli tu prípady-a nie je ich málo(), kedy podnet ostal neriešený a mesto ani nehlo prstom napísať nám negatívnu odpoveď. Nehnevajte sa, ale považujem to za maximálne nečestné a neférové.
19. november 2013

Gmitterová Jana

Dobrý deň, registrujeme samozrejme každý podnet. Nie vždy ale stíham na všetky odpovedať všeobecnou formulkou, za čo sa vám ospravedlňujem a hneď to napravím. Do budúcnosti si na to dáme väčší pozor. Tento týždeň máme naplánované stretnutie so zástupcom odkazprestarostu.sk pre Trnavu a spoločnými silami sa pokúsime nájsť spôsob, ako riešenie podnetov zrýchliť, preto vás zatiaľ prosím o trpezlivosť.
19. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.

Jana Gmitterová, ÚKaM
15. január 2014

Jozef Miklovič

Vážený anonym, ja by som naopak uvítal ak by samospráva reagovala už konkrétnym riešením alebo roozhodnutím. Všeobecná formulka ako: Dobrý deň, ďakujeme za podnet. O jeho riešení vás budeme informovať.
iba uloží podnet do zabudnutia lebo už nebude svietiť ako neriešený.
15. január 2014

Jozef

Pani Gmitterová, máte pre nás niečo nové ohľadom tohto podnetu ?
20. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Vyznačenie parkovacích miest zrealizujeme s prihliadnutím na vhodné poveternostné podmienky v priebehu I. štvrťroku 2014.

Odbor dopravy a komunálnych služieb
27. apríl 2014

Flego

Už sa na tom pracuje - jedna strana je už celá vyznačená, na druhej strane sú zatiaľ naznačené miesta budúcich čiar.
30. október 2014

Matúš G

Všetky čiary vyznačené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania