Ihrisko z hororu

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Ivan Bzdušek 02. decembra 2013

Vecne a výstižne sa chcem spýtať,či môže mesto TOTO nazvať detským ihriskom.Niekoľkokrát som volal na MÚ,bol som osobne pýtať kľúč k tomu odpadkovému košu(taký pokrútený kus plechu-kľúč),aby som ho mohol vysýpať,kedže sa odpadky pravidelne povaľujú naokolo a odpoveď-my sa o to postaráme.Nepostarali.Roky hnilé lavičky,dosky na kolotoči a hrdzavá preliezka.VY tam máte hrdú ošumelú tabuľu:"ihrisko mesta Trnava"Nie som chronický sťažovateľ,pošlite materiál a ja to rád pre svoje mesto opravím.(sám na to nemám,som dôchodca). K tomuto podnetu ma inšpirovala fotka konkrétne tohto kolotoča a preliezky na Flicker s názvom:"bol som v Černobyle"

05. december 2013

Flego

Nerozumiem, prečo MÚ dáva pánovi Bzdušekovi nereálne sľuby a nepovie mu pravdu? Píše, že niekoľkokrát volal a dokonca aj osobne navštívil MÚ a dostal odpoveď, že sa o to postarajú. Pritom pracovníci MÚ dobre vedia, že mesto údržbu mobiliáru a detských ihrísk, ktoré ležia na súkromných pozemkoch od roku 2008 nevykonáva. (pozri odpovede na dva staršie podnety na fotografii, oba nájdete v neriešených podnetoch)
05. december 2013

ivan

fíha,dakujem..to som nevedel.... tak dakujem,pojdem teda poprosiť,nech odinštalujú tú tabulu odtial :) ...na druhej strane,raz som ich videl vysýpať kôš a raz namontovali zlomenú dosku na lavičke...tak teraz už tomu vôbec nerozumiem...určite to bolo po 08mom...
05. december 2013

Flego

Ťažko povedať čo je vo veci, možno, že úradník v kancelárii číslo 1 nevie čo robí úradník v kancelárii číslo 2. Každopádne na Tamaškovičovej 7 tá tabuľka, že ide o mestské ihrisko zmizla až potom, čo sa tu objavil ten podnet. Ale ak mesto niečo také ohlasovalo, je elementárna slušnosť bezodkladne informovať o zmene stavu majiteľov pozemkov a nie po 4-5 rokoch nenápadne demontovať tabuľky.
06. december 2013

Flego

Malý preklep: správne má byť "odhlasovalo" a nie "ohlasovalo"
06. február 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Údržba detských ihrísk sa vykonáva každý rok od marca do októbra.
Ihrisko natrieme po výmene piesku v pieskoviskách (v máji 2014).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
06. február 2014

ivan

no Flego...a ščúl buc múdry :) :) :) hádam sa naozaj dočkáme..ak áno klobúk dole a samozrejme pridám aktualizáciu... pomaly musím dať foťák na nabíjačku :)
06. február 2014

Flego

Takéto veľké oči som vytreštil na tú odpoveď 8-) Ale máj je ešte ďaleko a ako vravel apoštol Tomáš kým neuvidím, neuverím :-)
02. jún 2014

Stano Benkovský

No pán sused, veľmi nám tie ihriská neopravujú :-(
Pozerám, že vám spomínali máj 2014, nám sa ani nenamáhali odpovedať. Dúfam, že nečakajú až to spadne a potom si tam niekto postaví pumpu alebo obchod.............
18. jún 2014

ivan

tak susedko,apoštol má zrejme pravdu...neuvidíš :) to sú len žvásty všetko,pán primátor už asi kandidovať nebude mi z toho vychádza.....
09. júl 2018

Matúš G

Ihrisko bolo zrušené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania