Výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Flego 05. júna 2016

Poprosím o opravu hlbokého výtlku na ulici Jasná pri bytovke Tamaškovičova 12. Cesta je tu úzka a na ľavej strane parkujú autá, takže výtlk sa nedá obísť a treba ísť skoro vždy kolesami cez neho.

05. jún 2016

Juraj

To nie je vytlk ale chybajuca cast cesty :D
06. jún 2016

Matko

To vyzera ako po rozkopavke. Pisal som vseobecny podnet na podobne veci, ale zatial (neviem preco) ho neuverejnili. Je niekto kompetentny kto ma kontrolovat uvedenie do povodneho stavu? Alebo si to firmy vzdy nejako naoko odflaknu? A aj ked to da mesto opravit tak sa to casom prepadne, pred koncom zaruky to nikto neskontroluje a z nasich penazi sa to da zase opravit.
06. jún 2016

Flego

Toto je rozkopávka ešte asi od komunistov. Vidieť, že už bola viackrát opravovaná a stále sa prepadáva.
06. jún 2016

Matko

Ved o to ide. Stale sa opravuju opravovane veci. Ale ak dam nieco opravit tak za to niekto prebera zodpovednost aspon v ramci nejakej zaruky. Preco vsetky veci pred koncom zaruky niekto neskontroluje ci je to funkcne? Ci sa znova neprepadava cesta, kanal, dlazba. Je nezodpovedny staveny dozor? Dodavatel? Niekto z mesta co to ma nastarosti? Robia sa kompletne rekonstrukcie ciest kde uz su zle osadene kanaly. A pri jazdeni po nom sa to este prehlbuje. Ani to nikto neprebera ci to je dobre? (Pri zastavke na Sladovnickej, na konci studentskej sa uz niekolkokrat opravoval a urcite nie v ramci zaruky, najnovsie Sasinkova, atd.)
11. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
opravu sme zaradili do programu realizácií na II. štvrťrok roku 2017 (mesiace máj a jún).

Odbor dopravy a komunálnych služieb
15. máj 2017

Flego

Hotovo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania