Odstávka vody pri rekonštrukcii ŠAM...

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

V riešení
meno
Henrich Kánya 05. decembra 2013

Včera t.j. 04.12.2013 pri rekonštrucii ŠAM,bola odstavená pitná voda (ul.Ľ.Podjavorinskej,ale rátam,že to bolá celá vetva). Prečo odstávka nebola oznámená? O ôsmej večer,asi ťažko zháňať alternatívu.Po telefonátoch, bola spustená okolo deviatej hodiny večer na dobu 1/2 hodiny. Odpustenie znečistenej vody cca. 3 minúty a toto sa bude opakovať po znovuzapojení vodovodnej prípojky.Kedže odstavených bolo hodne bytov a tento bordel pretiekol cez naše vodomery,tak by ma zaujímalo,či to ako obyčajne ponecháte na občana,alebo môžme rátať s adekvátnou kompenzáciou.Píšem Vám (resp.mestu),ako spolurealizátorovi rekonštrukcie.Ďakujem.

15. december 2013

pedro

hlavne si uvedom, ze 3 minuty tvojej vody su lacnejsie ako uchovanie tvojho podnetu na tomto serveri. ucpane sitko by si si nechcel dat vymenit v ramci kompenzacie?
16. december 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Podľa informácií od spoločnosti Tavos nešlo v tomto prípade o plánovanú odstávku vody, ale o havarijnú situáciu, pri ktorej nebolo možné zabezpečiť vylepovanie oznamov na všetky dotknuté byty. Spoločnosť TAVOS sa v čo najväčšej miere snažila vyjsť občanom v ústrety, pristavená bola cisterna a voda bola spúšťaná.
V prípade akýchkoľvek otázok môžete kontaktovať priamo Trnavskú vodárenskú spoločnosť. Kontakty nájdete na: http://www.tavos-as.sk/

ÚKaM
17. december 2013

Henrich Kánya

obrazok je len ilustracny...takze 2,50 € za chlor na preplachnutie bojleru, 12,90 € tabletova sol do zmakcovaca na osmozu vody, alebo mi mozes rovno kupit novy zmakcovac,len 699 €, ked uz si taky genius...
20. február 2014

Odkazprestarostu.sk

Pán Kánya opätovne som upozornil mesto na tento podnet - v otázke možných kompenzácií pri podobných prípadoch.
Peter Bročka
Administrátor OPS pre Trnavu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania