Ulica Čajkovského-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Peter Repa 23. júna 2019

Dobrý deň, týmto by som Vás chcel požiadať aj o pokosenie trávnatej plochy za detským ihriskom, resp. na miestach určených pre venčenie psov pri trati, kde sa nachádzajú oficiálne miesta vyhradené pre videnie psov bez vodzky. Ďakujem.

23. jún 2019

IVANA Ondreasova

Ulica Ludvika van Beethovena-trávnatá plocha-nepokosená

Ziadam o vratenie dane za psa, nakolko toto mesto mi neposkytuje nic, za co si zasluzi dostavat dane. Oficialne vybehisko pre psov pri streke, zelina po pas, ani jeden lucny kvet, tak ma nehnevajte s opelovacmi. Je tu uz vela kliestov, osin, bodliakov a nebezpecnych trav pre cloveka a nie to este pre psika. Saciky papieove pre hovienka si nechajte na balenie desiatej, lebo vychovany psik neda svoju potrebu na beton, lebo len tam by sa dali uvedene vrecka akoze s naberackou pouzit. Chcem nazornu ukazku ako zobrat hovienko podla navodu a dat to na FB, moze to ukazat aj pan primator ked sa rad tak prezentuje na FB a hlavne v tej burine na Prengu. Tiez sa chcem opytat, ci mi mesto za moje dane bude preplacat osetrenie u veterinara so zapichnutymi ostnami, cistenim osi a nosa a mne marodku. Iva
25. jún 2019

Flego

Ja tam teda chodím so psami skoro denne, ale zelinu po pás som tam nevidel. Nikdy tam nechytili kliešťa ani osinu a to sú poriadne chlpatý. A bodliaky a trávy nebezpečné pre človeka som tiež nenašiel. Ak sa to v tejto horúčave pokosí, zostane tam len púšť.
26. jún 2019

kolombo

Hlavne že pri cestách mesto vykonalo tretiu kosbu..to už nie sahara.Veď si protirečí a hlavne ser..do huby.Hlboká Bučianska,Rybníková...
27. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
začiatkom vegetačného obdobia bolo počasie prevažne daždivé a teplé, čo dalo veľký impulz rastlinám a trávam, aby rástli a vytvárali veľa hmoty. V tomto roku okrem skoršieho nástupu kosby pribudli aj výberové plochy, ktoré sa budú kosiť len dvakrát do roka. Tieto miesta s vyššou diverzitou tráv a bylín takisto pôsobia ako klimatizačná jednotka, ktorá stabilizuje mestskú klímu, a tým nedochádza k takým extrémnym teplotným výkyvom. K takýmto opatreniam a zmenám nepristupuje len Trnava, ale aj iné slovenské a európske mestá a obce.
Kto? Odbor dopravy a komunálnych služieb

Odbor dopravy a komunálnych služieb
01. júl 2019

kolombo

Pri cestách sa mesto stará..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania